IRC-Galleria

__emp__

__emp__

merta edemmäs hukkumaan

Uusimmat blogimerkinnät

Keissi tyrky <3Tiistai 07.02.2006 12:29

Danke phiiiniksi ihan sikkenä, oli ihan tykki reissu ! <3<3

Kaikki alkoi pienessä pirteässä krapulassa sunnuntai aamuna kun heräs haisevana ja nälkäisenä ja tajus että pian pitäis olla juna-asemalla..no siinä tuli sitten kiireessä pakattua kaikkea turhaa ja sit mä tyhmä aloin vielä käsin pesemään kiireessä edellisen illan vaatteita..Siinä kiireessähän ne oli sit jääny lillumaan huuhteluaineesenn kokomatkaks :) haju oli mukava ku kotiin tuli :)

No sit oltiinki jo junassa näätä suussa ja elefantti lauma päässä..
juna ei tehny uukkaria niiku sanna luuli vaan mentiin turkuun perseet edellä.
Krapula kakka häti iski onnekseni junassa..,tyhmä olin kun luulin et se ois riittäny, oon vitun jätekaivo muija vissii ku paskoin koko reissun aikana joku 6 kertaa! ( yks kerta on videollakin, mut se on vaan parhaimpien silmille )

Pissisteltiin rankasti koko junamatka,mm. kateltiin edellisen illan videoita ja tietty kamera jumittu sellaseen kohtaan jossa hoettin " sul on viel 17 sekkaaa, aaah ah auhuhuuuuh ooh "
Juna matka meni tosi nopsasti muistellessa meijän aiempia häröilyjä, mm. karhuja ja karttoja mutta ne nyt on liian puitkiä tarinoita tähän sepustettavaks!

Junasta kun juostiin ulos luvattuun maahamme turkuun oltiin kyllä alkuun niin turisteja ku vaan voi olla, meijän määränpäähän oli siis naantalin kylpylä, ja siinä sitten oltiin turun rautatie asemalla ilman pientäkään haisua miten sinne naantaliin koskaan löydetään..., koska olemme espoolaisia amiksia, päädyimme keskelle pikkutietä( autotietä tietty daa lolx eex) ja pyörittiin ku pöllöt tanssilattialla eikä osattu valita mihin suuntaa mennää ( " vasen vai oikee" vasen! " eli oikee" )... no sit käytiin juna asemalla ilmottamassa että ollaan turisteja ja halutaan naantaliin ja sit saatiin ohjeet..

Tallailimme sitten vissiiinkin jotain humaliston katua parisataa metriä kunnes vastaan tuli Sensuel-pornokauppa ( alias helsingin tavarakuljetus ) jossa päätimme sitten pistäytyä. myyjä oli just sellanen hamppuperse pikku pylly joka istu kunnon pohatta nojatuolil ja katteli varmaa jotai saksalaista hooceetä. ostettiin sieltä sit sellaset rakkaus pelit ;) ;) (rakkaus on laaja käsite! )

Sen jälkeen taidettiin mennä syömään amarilloon jossa oli pjaska palvelu :/ omaan hellyttävään tapaamme taas hortoiltiin pöytien välillä kun ei osattu valita :O siellä sit oltiin ja jauhettiin paskaa :) tääll paikassa iski taas kakkishätä muuten.

Kun sitten oltiin hetki hortoiltu ja löydetty kauppa niin löydettiin sit se bussipysäkkikin mistä naantaliin päästiin..Bussikuskille piti tietty näyttää kuinka pölvästejä myö täält pää kaupunki seudulta ollaan ja kyseltiin hölmöjä selvästi sen mielestä, koska kun kysyin siltä et kauan tästä menee naantaliin se paskiainen ei voinu vastata vaan nauro sellasta köhästä merikarhunaurua.sit joku sen matkalippu vempele oli rikki nii päästin sit ilmatteeks!!!!!! (rahaa reissulla muuten aika huolella, mutta se ei tosiaankaan oo nii justiisa!) Sitten ängettiin etummaiselle penkille hullun tavara laumamme kanssa ja lauleskeltiin kai jotainn..siinä vaiheessa ku katottiii taakse päin alko vähä naurattaa, kaikki muut matkustajat istu ihan siel takana hapankorpun näkösinä ku me oltiin ihan siin edessä innokkaina villakoirina..

Lääh lääh, täs vaihees alkaa sormet olla solmussa omista kirjotusvirheistä...jatkoa luvassa varmasti :)


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.