IRC-Galleria

__emp__

__emp__

merta edemmäs hukkumaan

Uusimmat blogimerkinnät

Turku vol 2Keskiviikko 08.02.2006 13:06

kakkos osat on useimmiten paskimpia...Mutta ei tässä tapauksessa!!!!!!!!!
ykkös osa tais päättyy siihen et päädyttiin lopulta sinne naanatalin kylpylään...? Sovitaan näi.
siellä sit aluks oltiin täpinöissä ja päästettiin pienet ilotrupsut ku ekat ihmiset ketä näky oli jappaaaaanista. Sit huone 270 sai kyllä kyytiä meiltä, mm sänky jonka jouset on varmaanki puhki raiskatut ja tietenki se pönttö on kestoralliraidotettu. Oli jotenkin hupasa olo olla 5 tähden hotellissa ku ei tosiaankaan käyttäydytty niin fiinisti,mutta niistä ei jaksa enempiin yksityiskohtiin takertua, pointti oli että paskahan virtasi :D

Sit mentiin vähä seikkailee hotellii ja saatiin heti ESPOO leimat ottaa ku hississä röhistii ja loikittii peilin eessä ja sit ne ovet aukeski jo ja joku kaveljeerihovimestari herrasmanni katteli meit huuli pyöreenä joku tarjotin kädessä, salettii kanteli jotai kaviaaripullii ja osterirustoo jonnekki.

Sit taidettiin lopulta päästä sinne poreisiin lillumaan ku eka oltii unohettu kaikkii mahollisii kamoja huoneeseen. Se on kyllä niin faktaa että matkailu avartaa, mutta kyllä se perkele myös väsyttää :) oli jalat molemmilla ihan puurona. Siellähän sitten lilluttiin karvoinemme päivinemme ja jauhettiin taaas kaikennäköstä, tää on sitä parasta TERAPIAAAAAAAAA <3

sit mentiin nössöinä uikkarit päällä yhteis turkkilais saunaan, ku ei haluttu näyttää fjontturoitamme millekkään idän ihmeille.

Sit tuli sellanen ihanan raukia olo ja päätettiin että ei laiteta naamaan mitään mössöjä enää ja hengataa pökälevaatteissa vaan. huoneessa oli taas omat jortsut ja sit tietenkin kosmetologi leikit oikeaoppisesti käyntiin, peilin eteen ähkimään vaan ja kaikki mustapäät ulos vaan :)

Sitten alko nälättämään aika huolella ja käytiin kattoo ruokatarjonta: koppurajuustoleipiä. Vuohen persettä a'la karitsan munuaista sun muuta..
Valittiiin sit sellanen normi-posh mesta jonne oli vähän jonoo, Tarjoilia tunki mun käteen jonku kapulan ( vibraattorin of course, kukaan ei voi olla niin mielikuvitukseton ettei siit tulis vibbist mielee) ja sano et tää värisee sitku teille on pöytä.

Tästä ajan jaksosta on vähä hämärä muisti kuva jotain me häröiltiin ja taisin voittaa pelikoneesta vaihteeksi rahaakin ja sitten mussutettiin ruokamme jota tarjoili saatanan virkaintonen tarjoilia.Se tyyliin loikki sinne pöydän luo kuola valuen ja ku se puhu ni hyvä ettei sen silmät pullahtanu ulos. ( siis huhuhuhuuhuu daa ei niiq tajyyy)
sit meitä rahasti Antti tuisku, mutku se tuli lähemmäs ni silläkin oli jotain vitun kuolaa poskella!
en väitä etten ite koskaan kuolais, mutta en kyllä töissä ainakaan ;)

noh sithen huoneessa tulikin sellanen fiilinki että tussukissattaa, eli ei muutakun törkeen yliammutut meikit naamaan ja musicteevee päälle, siel sit vähä aikaa heruuteltii toisillemme "opera style" ..no sitku oltiin saatu vähä rauhotettuu itteemme (eli pillut saharaks) ni oltiin taas valmiita yleisille paikoille..Bilistä <3 <3 Pelikulki molemmilla yhtä hyvin ku vipa voi olla loppu elämänsä dokaamatta. Mutta sehä oli vaan hauskoo, käkäteltiin sitte tyylipisteillemme. Sit vähä 2fast and furiosta ja tällästä.

Lopulta kun alko uni painamaan huoraksi meikattuja simmujamme, matkalla huoneeseen Sanna-neitoni äkkäsi paikallisia poliiseja kahvittelemassa hotellin aulassa (missä donitsi :O ? )...
Juttu meni oikeestaan näin et käveltiin sellasten koppura juusto leipien ohi, ja sit ku sanoin et varastetaakos noita ni sanna sano et eihän me voida ku tuol on poliiseja!
sitten jatkettiin matkaa ilman leipiä......mutta eihän tämä tähän voi jääädä............
Sanna kekkasi sitten että onhan nyt päästävä sentään poliisien kanssa yhteen valokuvaan :) eli eikun vaan takasin. Jotain aluks mussutettiin ujosti et " hei ettekste viittisittekste tulle meijän kaa yhtee kuvaa" sit ne epäili et espoos ei oo kyttii ku ne oli muka nii nähtävyyksii :) Ne oli kyl just hauskoja heppuja, varsinkin se fatto miekkonen joka asu Kaanaan metsissä ja koitti pelotella meitä jollain suolistopumpatulla ruumiilla :O
Mutta voihan perkele ne homot sai jonkun hälytyksen jostain kahvila ryöstöstä( yheltä yöllä? )
enkä ehtinyt kysyy mun vakio kysymystä, eli että mitä ne tekis jos sais olla päivän naisia :////

Ja niin poliisivat menivät, mutta juustoleivät jäivät mestoilleen....Joten kysyimme kohteliaasti respanhepulta että saataiskohan me mahollisesti sellaset? Ja myöhä saatiiin!!!!!
mut se juusto oli alottanu varmaan jonku epätoivosen käymisprosessin tai jonku ydinkokeen, se oli nii kovaa ettei ees katkennu ku sitä koitti haukkasta.juustot sit jäi syömättä, mut seuraavana päivänä niistä keksittiinki sit hotellin siivoojille töitä ;)

ainiin meinasikin uhotua! katastrooooooffendale!minä saatanan dementikko unohin pin koodini tällä matkalla (päähän oli varmaan kusi noussu jostain, en kyllä keksi mitään mistä ois voinu nousta mutta eniwei) ja sitten koska en ole mikään turha muija muutenkaan sain jotenkin simkorttini lukituksikin :) no mjiks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

olin aika raato ja menin peitto vuoren alle goijaamaan ku sanna vielä tykitteli hetken..sit vihdoinki sitäki alko vässää ja se tuli kans unille, se vaa näki jonku ihmesetin et joku peili liikku ja siit mentii läpi tj..? ( selvennä beibi ihmees)

eipä yöllä sitten kummempia tapahtunu(nii vissiii), mä kävin kerran paskalla ja röllöllä ja kuuntelin sannan tuhinaa, matkiki sitä ku se åhis mut se ei tajunnu mittäääääää :)))) hoohohohohohohohohoho örirörirrå¨re

nyt en jaksa enäää kirjottaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sen varmaa huomaaaakiii!

Ã…Ã…Ã…Ã…Ã…Ã…Ã…Ã…Ã…Ã…Ã…SCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.