IRC-Galleria

k.Perjantai 26.05.2006 17:16

kai mäkin sit ku kaikki muutkin! saa****...

Petri - Pasi: 89%
Tiedossa mahtavat juhlat ja uskomaton känni, eikä herättyä ole edes paha olo.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kaverin kaljat


Pekka - Pasi: 19%
Eihän tästä nyt tule yhtään mitään.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: tumma olut


Tomi - Pasi: 91%
Veitsenheittoa harjoitteleva Pasi puhkaisee baarin oluthanojen letkun, ja pääsette ammentamaan valtoimenaan roiskuvaa kultaista suihkua tuoppeihinne täysin ilmaiseksi.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kossukola


Simo - Pasi: 88%
Simo ja Pasi viihtyvät erinomaisesti kimpassa pullot kourassa, kunhan viina ei pääse loppumaan.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: tislattu krapulahiki


Tuomas - Pasi: 37%
Pasi intoutuu riisuutumaan seudun ainoassa kyläbaarissa onnistuen järjestämään molemmille porttikiellon, mistä Tuomas ei ilahdu.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: caipiroska


Toni - Pasi: 46%
Toni löytää AA-kerhon kokouksesta hienon joukon janoisia kavereita. Pasi on näreissään, kun valtaosa juomista kumoutuu näiden kurkkuun.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: cuba libre


Sonja - Pasi: 49%
Sonja saattaa kusta tuoppiin, mistä voi seurata ongelmia.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: marianne

toi sonja, se on aina mukana!xD


http://www.pelkotilat.org/?Viihde_Ryyppykaverilaskuri

k.Lauantai 06.05.2006 16:19

johan oli taas lätkämatsi...

ja miten joku voi yhdellä rykäsyllä tehä noin julmetun ison fritsun...

krapulakin taitaa vähän olla...

katellaan...

k.Torstai 20.04.2006 16:40

mitä pahaa mä TAAS oon tehny ku saan reilusti yli 1000€ veronpalautuksia...;D

k.Tiistai 18.04.2006 14:04

Ruka 2006

vois sanoo näin että torstaina kun lähettiin noin klo 17.00 kohti rukaa, ja avasin ekan oluen, niin siitä alkaa noin neljän päivän mittainen aukko muistissa...

k.Maanantai 10.04.2006 15:11

perjantaina kävin pikaisesti tervehtimässä espanjalaista ruskeeta tätiä, jonka jälkeen kävin kokeilemassa peksin saunaa. ja ehkä vähän baarissakin tuli vierailtua... lauantaina pikkupikku krapula sekä appelin 30v synttärit, "smokin' and drinkin'"...

Ihana maanantai! saa vihdoinkin levätä!:D

k.Torstai 30.03.2006 01:26

TAAS yksi turhaakin turhempi päivä elämästä takana...

k.Maanantai 27.03.2006 13:09

Kai mä sit kännäsin...

k.Keskiviikko 22.03.2006 11:00

huolestuttavaa kun mä selitän vaan viikonloppukännäyksistä nykyään...:/

perjantaina hannan tuparit. eli kissan rääkkäämisen jälkeen moikkaamaan monacon vikaa viikonloppua. epämääräinen humallus päälle ja aikasin kotiin (vieraita heti aamulla).

lauantaina karkalin suurniemeen mökkeilemään! kuulemma ekalla kerralla neljä tuntia saunassa, hirmu känni päälle ja toiselle mökille. tyhjällä tölkillä kolme suht kovaa iskua otsaan, ja aika älytön verenvuoto... takas "omalle" mökille ja ei muuta kuin saunaan! aamulla kotiin. hyvät pileet.


Ja kyllähän me eläinpornoakin katottiin...;D

k.Keskiviikko 15.03.2006 11:03

pitkästä aikaa...

vkl, ylläri. teinimeno jatkuu! eli perjantaina unan kyydissä ympäri suomenmaata wit simz and P1_... käytiin nummelassa, karjaalla toteamassa after eightin ehkä suomen paskin perjantaimeno!:D siitä kohti kotoista kotikaupunkia, lohjaa, tai tarkemmin sanottuna monacoa... hirveesti kännäystä siis. siitä sitten miltei aikaisin kotiin naureskelemaan pahasti känniselle emännälle!xD

lauantaina pepen kaa painimaan! eli PWF:n March Madness Järvenpäässä. kehä kasaan ja hikiset naiset painimaan = Viihdettä isolla oolla! tapahtuman jälkeen nopea vetäytyminen mäkkiin tunnustamaan rakkauttamme toisiamme kohtaan!xD mitenniin läppä?? siitä himz vaihtamaan vaatetta, ja ei muuta kuin peksille/pialle kännäämään! möljä kutsuu, ja muisti pätkii, pahasti... valomerkin jälkeen nukkumaan, minnekkäs muualle kuin ihan vieraaseen sänkyyn, ihan "vieraan" naisen viereen...:/

ja tomakselle: vastailen haasteeseen mikäli saan inspiraation jostain...:)

k.Torstai 02.03.2006 15:37

täällä taas!

ollu hermot niiiin kireellä nuitten suomen pelien kanssa et ei oo oikeen saanu aikaseks kirjoottaa, mut nyt on kivi poissa sydämeltä.

viimeviikolla ei tainnu mitn ihmeempiä tapahtua, joten eiköhän mennä suoraan sunnuntaihin.

ennen peliä soina maalas mun naaman päivään sopivaksi, eli siniristilippu rulaa! tukka pystyyn ja käsiin pompomit! ja petteriin... tässä vaiheessa se mopo tais oikeen toden teolla karata hanskasta, ja viina rupes maistumaan! tarjosin itelleni kolme bissee ja salmarin, sit samppa rupes tarjoomaan (eihän me mitään köyhiä olla). pelin jälkeen sellanen äiäporukka oli sitä mieltä että mulla on asennetta, ja mun piti sit niitten kaa ruveta dokaamaan... MUISTIPÄTKII!!! siinä sit pepe,timz ja h lähti käymään ojakkalassa (kuulemma), ja mä taisin jäädä pitämään hauskaa. sit kotiin ehostamaan meikkejä, hakemaan evästä (lisää bissee) , ja ei muutakuin kohti lentokenttää, jossa käytiin vaan syömässä yks patonki, ja todettiin et pojat meneekin cessnalla suoraan kauppatorille. ai niin, olihan siellä paljon turisteja jotka ei VARMASTI oikeen tajunnu et mitä huligaaneja me oltiin. timolla oli lätkämailaan kiinnitetty lippu vielä messissä.

sit me lähettiin torille huutamaan, "laulamaan" huutamaan, pitämään hauskaa, huutamaan, kuuntelemaan herran sanaa hesusdösään (jossa pete valisti ihmisiä jumalan sanasta, ja me muut lämmiteltiin ja juotiin kahvia), huutamaan ja lopuksi otettiin poijjaat avosylin ja kovalla metelillä vastaan! sit tuli niin kylmä että lähettiin kohti kotia.

himassa viideltä.


EILEN! Keskiviikkona 28.02.2006

Pasi & Sonja 2V

Aikast paljon onnea meille!!! \o/
ja kiitos että oot kestäny...;)

kuitti.