IRC-Galleria

k.Keskiviikko 26.07.2006 18:48

Porissa oltiin Jazzailemassa (kännäämässä) viikonloppuna! ilmat suosi, ja muutenkin oli oikein hupaisaa... Perjantaina rokattiin kovasti hikisen rutistuksen mukana, ja baarissakin käytiin. Lauantaina harrastettiin lastenpyöräilyä, tai no, pekka harrasti, ja mä keskityin olennaiseen... pete ei pystynyt!:D sit kämpille 13 purkin jälkeen, vähän lisää nestettä ja Zzzzzzzz!!! siis minä, muut meni pitää hauskaa kaupunnille...;) hauskanpito alkoi vasta klo 05.30 ku pojat rymys mun viereen heiluttamaan helikoptereita ja leikkimään kärmeksellä!:D


Ai niin! ja nyt on älyttömän outo fiilis ku ei oo karvoja leuassa...

k.Tiistai 18.07.2006 20:56

ja pari kiloa kevyempänä otin sit päikkärit, heräsin 3min sitten... suihkuun
>

k.Tiistai 18.07.2006 17:46

Taidan käydä paskalla
>

k.Keskiviikko 12.07.2006 00:06

käytiin sit hietsussa ottaa arskaa peksin ja paulan kaa!:o hulluja päähänpistoja... melkeen yhtä hullu ku ensviikon norjan reissu...

lepo! jatkakaa!

k.Tiistai 11.07.2006 12:51

Kompleksilukujen joukko C on reaalilukujen luonnollinen laajennus. Kompleksiluku on muotoa

X=yi

oleva luku, jossa x ja y ovat reaalilukuja ja i on imaginaariyksikkö, jolla on ominaisuus i2 = - 1. Lukua x kutsutaan kompleksiluvun reaaliosaksi ja lukua y vastaavasti sen imaginaariosaksi. Reaalilukujen joukko on kompleksilukujen osajoukko, joka saadaan asettamalla y = 0. Jos x = 0, kompleksilukua kutsutaan puhtaasti imaginaariseksi.

Jokaiselle C-kertoimiselle polynomiyhtälölle voidaan löytää sen astetta vastaava määrä kompleksiratkaisuja (jotka eivät ole välttämättä keskenään erisuuria, ks. Algebran peruslause). Kompleksiluvut kehitettiinkin alun perin osin tarpeesta saada entistä suurempi osa polynomiyhtälöistä ratkeaviksi. Esimerkiksi yhtälöllä x2 + 1 = 0 ei ole reaalisia juuria, sillä x2 on positiivinen kaikilla reaalisilla x. Kompleksilukujen joukosta sille sen sijaan löytyy ratkaisut x:n arvoilla +i ja -i.

k.Maanantai 10.07.2006 12:22

Vituttaa, olen siis karvinen.

k.Keskiviikko 21.06.2006 22:27

voi saatana...

k.Torstai 01.06.2006 23:47

Horo skooppi

SKORPIONI

Olet ovela liikeasioissa, eikä sinuun voi niissäkään luottaa. Pääset huipulle, koska olet täysin kylmäverinen taktikko. Olet hyvin seksuaalinen, joten aloitat masturboinnin jo tarhassa. Aikuisena sinua kiihottavat erityisesti muiden puolisot. Useimmat Skorpionit ammutaan sänkyyn (ei omaan). Skorpioneille on kehittynyt varsin voimakas intuitio, joten ne saattavat yhdellä vilkaisulla havaita keneltä ne saavat mahdollisimman primitiviistä seksiä lähimmän vartin aikana. 109% Skorpioneista käyttää sikana hyväkseen tätä lahjaa. Monet Skorpionien seksuaalisen himon kohteeksi joutuneet miettivät vielä vanhainkodissakin, että mikä heihin oikein iski? Mikäli muisto palautuu elävänä mieleen, hiippailee tälläinen vanhus vielä viimeisillä voimillaan onanoimaan vanhainkodin paskahuusiin. Onnenkapine: 9 mm luoti (käyttämätön)
Onnennumero: 69
Onnenväri: Makuuhuoneen valo
Motto: "Käänny ympäri niin kokeillaan yhtä toista asentoa"
Auto:Chevy Van plyysisisustuksella

k.Perjantai 26.05.2006 17:16

kai mäkin sit ku kaikki muutkin! saa****...

Petri - Pasi: 89%
Tiedossa mahtavat juhlat ja uskomaton känni, eikä herättyä ole edes paha olo.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kaverin kaljat


Pekka - Pasi: 19%
Eihän tästä nyt tule yhtään mitään.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: tumma olut


Tomi - Pasi: 91%
Veitsenheittoa harjoitteleva Pasi puhkaisee baarin oluthanojen letkun, ja pääsette ammentamaan valtoimenaan roiskuvaa kultaista suihkua tuoppeihinne täysin ilmaiseksi.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kossukola


Simo - Pasi: 88%
Simo ja Pasi viihtyvät erinomaisesti kimpassa pullot kourassa, kunhan viina ei pääse loppumaan.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: tislattu krapulahiki


Tuomas - Pasi: 37%
Pasi intoutuu riisuutumaan seudun ainoassa kyläbaarissa onnistuen järjestämään molemmille porttikiellon, mistä Tuomas ei ilahdu.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: caipiroska


Toni - Pasi: 46%
Toni löytää AA-kerhon kokouksesta hienon joukon janoisia kavereita. Pasi on näreissään, kun valtaosa juomista kumoutuu näiden kurkkuun.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: cuba libre


Sonja - Pasi: 49%
Sonja saattaa kusta tuoppiin, mistä voi seurata ongelmia.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: marianne

toi sonja, se on aina mukana!xD


http://www.pelkotilat.org/?Viihde_Ryyppykaverilaskuri

k.Lauantai 06.05.2006 16:19

johan oli taas lätkämatsi...

ja miten joku voi yhdellä rykäsyllä tehä noin julmetun ison fritsun...

krapulakin taitaa vähän olla...

katellaan...