IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

ei termosTorstai 29.01.2009 02:07

2 päivää pois täältä ja lähemmäs tunti meni et sain katottuu kavereitten uuet kuvat ja päiväkirjamerkinnät...

vois poistaa "muutaman" :D:D

[Ei aihetta]Maanantai 26.01.2009 02:16

Hoitajan ammattiKeskiviikko 14.01.2009 03:57


Tervetuloa ammattiin, joka ei kuntien tuottavuuslaskelmissa näy! Samalla kun tähän ammattiin valmistut, myyt myös sielusi. Hoitaja ei saa koskaan olla rauhassa, sukulaiset ja puolitututkin kuvittelevat että hoitaja = lääkäri, ja ovella vilisee mummoa esittelemässä takamuksen ihottumaansa. Ellei muuta, niin kummin kaiman serkun täti onkii puhelinnumerosi selville ja soittelee lääkärikäynnin jälkeen kertoen mitä siellä nyt on sanottu - tarkistaakseen että arvoisa hoitaja on samaa mieltä.

Varauduthan myös siihen, että olet töissä kesät, talvet, joulut, juhannukset ja uudetvuodet. Ei mene kauaa, kun tuttavasi kyllästyvät pyytämään sinua mihinkään, kun aina olet töissä. Ellet omassa työvuorossasi, niin joustamassa ja tekemässä pitkää päivää kolleegan sairastuttua ja sijaisten ollessa kiven alla. Mutta ei hätää, tästähän maksetaan niin kivasti (NOT!).

Potilaat ovat kivoja ja vaivattomia, kunhan ne nukkuvat tai eivät ylety soittokelloon. Tokihan hoitajan ammattiin kuuluu myös nyrkkeilysäkkinä oleminen ja koska suurella todennäköisyydellä olet nainen, myös kourituksi tuleminen (persus, rinnat) ns. kuuluu ammattiin. Siinä sivussa sinua sitten myös h*oritellaan ja haukutaan. Ah, eikös olekin kivaa!

Ja omaiset, ne vasta mukavia onkin! Nykyään jopa monella vanhuksella on osastolla oma kännykkä, josta he soittavat omaiselleen heti jos välipala on 5 minuuttia myöhässä (ruokaahan sairaalassa ei juurikaan saa: vain viisi ateriaa päivässä!) tai leipä on vääränväristä. Sitten seuraavaksi joku mukava omainen onkin tulossa puhelinlinjoja pitkin kun "meidän Marttaa pidetään nälässä". Ah, ajoittain huutaminen alkaa jo kun ehtii luurin nostaa: mitä sitä suotta kyselemään kuka vastaa puhelimeen, samaa kelvotonta hoitajamassaa ne kaikki siellä on. Ja kansliassa ne istuu kuitenkin, kahvilla. Tai surffaamassa netissä. Ei ne hoitajat koskaan mitään hyödyllistä tee! (Huolimatta siitä, että osastolla on 40 potilasta, niin kyllä MEIDÄN MARTAN pitäisi päästä suihkuun joka päivä ja ulos ja kauppaan ja torille...)

Joo, täällä siis väsynyt ja uupunut yökkö. Joka oikeastaan nauttii työstään, vaikka purnaakin joskus. Älkääkä siis ottako tätä täysin vakavasti, kiitos.

[Ei aihetta]Maanantai 15.12.2008 10:57

Tummat silmät, ruskea tukka
koskaan niitä hylkäisi en
Lämpöinen on poskensanukka
huulillani kun tunnen mä sen

Tummat silmät, ruskea tukka
niihin kerran langeta sain
Syrjällään nyt on sydänrukka
Rakastan niin häntä vaan

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.12.2008 00:33

suvi sanoo:
miä ajelin tänää helsingin keskustassa!!!!!!!!
suvi sanoo:
:D:D:D:D:DD
suvi sanoo:
mieti ... miä... helsingis.....
suvi sanoo:
ei hyvä
tiude sanoo:
oho!:DD öö...... menik hyvin?
suvi sanoo:
nooo... miten sen ny ottaa. Olin aika paskat housuis ku olin ypönää ja se navigaattorin muija vaa hoki "mikäli mahdollista, tee U-käännös"
tiude sanoo:
:D:D:D:D:D
suvi sanoo:
sit meni hermo ja sammutin koko rakkineen...

[Ei aihetta]Maanantai 01.12.2008 00:58

JES ANNIINA!

:----DTiistai 25.11.2008 22:07

KAURIS

Olet vanhoillinen känisevä kranttu, joka pelkää riskejä. Et tee mitään, olet siis laiska. Yksikään kaurisihminen ei ole koskaan tehnyt mitään merkittävää tässä eikä muissa maailmoissa. Kauriiden ei pitäisi pysyä kauaa paikoillaan, koska ne karkoittavat ominaishajullaan muut pois. Kauris yrittää mielellään pujotella muiden liiveihin ja hakea muiden kautta menestystä. Mikäli Kauris yrittää selviytyä omin avuin eikä tietenkään tässä menesty, hän alkaa syyttää muita uransa torpedoimisesta. Kauriilla on ikävä tapa elää aivan helvetin vanhoiksi.

Onnenkapine: Kansaneläke
Onnennumero: Kansaneläkkeen perusosa 2625 mk/kk
Onnenväri: Kelan kuoren väri
Motto: "Oi oi, voi voi, pakko tässä on vielä yrittää oi oi..."
Auto: Lada 1200L

[Ei aihetta]Tiistai 25.11.2008 21:49

Your birthday means that you love the sun and the beach.
Your best colors are red and yellow. You tend to have many friends and you are well-liked, possible because of your outgoing and sunny personality. You are a very positive and enthusiastic person. Shopping is likely something you enjoy very much, not just for yourself, but for other people as well. You shine at parties and get togethers, and you are definitely an extrovert.

talven ekan lumiukko!Tiistai 25.11.2008 19:21