IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

no nyt ne tuli!!!!Maanantai 25.05.2009 19:12

ah, voi että

[Ei aihetta]Perjantai 27.03.2009 17:30

tänään töissä tapahtui seuraavaa:

tyttö, 5 vuotta: miks sul on noin musta tukka?
miä: ai onks tää musta? mun mielest tää on tumman ruskee..
poika, 5 vuotta: MÄ NÄÄN HARMAATA

totuus tulee lapsen suusta, juu niin =)))))))

[Ei aihetta]Torstai 12.03.2009 23:56

sain mun puhelimen toimiii vihdoin jeeeeee!

[Ei aihetta]Maanantai 09.03.2009 01:28

Tällaisena iltana
Vois vaikka itseensä rakastua
Ja haistattaa pitkät kaikille
Koko rahalla.

Tällaisena iltana.
Tällaisena iltana.

Niinhän sitä luulisi,
Että onneton olisin vuoksesi,
Mutta tänään ymmärsin:
Tää oli peli, jonka sinä hävisit ja,
Ja minä voitin.

[Ei aihetta]Lauantai 21.02.2009 21:32

JUSTJOO

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.02.2009 01:08

'Cause you'll be in my heart
Yes, you'll be in my heart
From this day on
Now and forever more
You'll be in my heart
No matter what they say
You'll be here in my heart
Always

ei termosTorstai 29.01.2009 02:07

2 päivää pois täältä ja lähemmäs tunti meni et sain katottuu kavereitten uuet kuvat ja päiväkirjamerkinnät...

vois poistaa "muutaman" :D:D

[Ei aihetta]Maanantai 26.01.2009 02:16

Hoitajan ammattiKeskiviikko 14.01.2009 03:57


Tervetuloa ammattiin, joka ei kuntien tuottavuuslaskelmissa näy! Samalla kun tähän ammattiin valmistut, myyt myös sielusi. Hoitaja ei saa koskaan olla rauhassa, sukulaiset ja puolitututkin kuvittelevat että hoitaja = lääkäri, ja ovella vilisee mummoa esittelemässä takamuksen ihottumaansa. Ellei muuta, niin kummin kaiman serkun täti onkii puhelinnumerosi selville ja soittelee lääkärikäynnin jälkeen kertoen mitä siellä nyt on sanottu - tarkistaakseen että arvoisa hoitaja on samaa mieltä.

Varauduthan myös siihen, että olet töissä kesät, talvet, joulut, juhannukset ja uudetvuodet. Ei mene kauaa, kun tuttavasi kyllästyvät pyytämään sinua mihinkään, kun aina olet töissä. Ellet omassa työvuorossasi, niin joustamassa ja tekemässä pitkää päivää kolleegan sairastuttua ja sijaisten ollessa kiven alla. Mutta ei hätää, tästähän maksetaan niin kivasti (NOT!).

Potilaat ovat kivoja ja vaivattomia, kunhan ne nukkuvat tai eivät ylety soittokelloon. Tokihan hoitajan ammattiin kuuluu myös nyrkkeilysäkkinä oleminen ja koska suurella todennäköisyydellä olet nainen, myös kourituksi tuleminen (persus, rinnat) ns. kuuluu ammattiin. Siinä sivussa sinua sitten myös h*oritellaan ja haukutaan. Ah, eikös olekin kivaa!

Ja omaiset, ne vasta mukavia onkin! Nykyään jopa monella vanhuksella on osastolla oma kännykkä, josta he soittavat omaiselleen heti jos välipala on 5 minuuttia myöhässä (ruokaahan sairaalassa ei juurikaan saa: vain viisi ateriaa päivässä!) tai leipä on vääränväristä. Sitten seuraavaksi joku mukava omainen onkin tulossa puhelinlinjoja pitkin kun "meidän Marttaa pidetään nälässä". Ah, ajoittain huutaminen alkaa jo kun ehtii luurin nostaa: mitä sitä suotta kyselemään kuka vastaa puhelimeen, samaa kelvotonta hoitajamassaa ne kaikki siellä on. Ja kansliassa ne istuu kuitenkin, kahvilla. Tai surffaamassa netissä. Ei ne hoitajat koskaan mitään hyödyllistä tee! (Huolimatta siitä, että osastolla on 40 potilasta, niin kyllä MEIDÄN MARTAN pitäisi päästä suihkuun joka päivä ja ulos ja kauppaan ja torille...)

Joo, täällä siis väsynyt ja uupunut yökkö. Joka oikeastaan nauttii työstään, vaikka purnaakin joskus. Älkääkä siis ottako tätä täysin vakavasti, kiitos.