IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Välillä jotaki uuttaki.Tiistai 31.03.2009 02:10

Muistatko vielä, miltä tuntui olla lapsi? Kun kaikki oli elämässä vielä mahdollista ja nenä keittiöpöydän korkeudella? Kopioi nämä omiin muistiinpanoihisi ja korvaa vastaukseni omillasi. Haasta ystäväsikin muistelemaan. Se voi olla joskus tervettä.

1. Missä ja koska synnyit? - Kajaanissa, sunnuntai-päivänä 25.10.1987

2. Onko sinulla sisaruksia? - Kaksi pientä mussukkaa.

3. Olitko päivähoidossa vai kotihoidossa? - Ensin kotona ja sit tarhassa ja sit kotona ja kerhossa.

4. Oliko teillä lemmikkieläimiä? - Ömm.. meniks se nyt niin, et eka oli lampaat (Lumivalko ja Ruusunpuna), ja sit kääpiöhamsterit (Pippuri ja Kaneli) ja sit se ihme albiinokani (Lily), mikä karkas. Sit koira (Piki) ja kissa (Minni) ja Pikin mentyä Nelli-hauva.

5. Muistatko aikaa, kun ei vielä ollut lapsilla turvaistuimia, vaan keikuttiin etupenkkien välissä tai tapeltiin sisarusten kanssa siitä, kuka saa istua edessä? - Muistan, joskin että minä istuin aina edessä koska olin isoin ja sanoin niin. :D Ja sit tuli ne istuimet, joista toinen oli Pässi (johon kukaan ei halunnu ikinä ja jossa oli purkkaa) ja toinen numerotuoli. Se oli punainen.

6. Oliko sinulla mielilelua? - No mulla oli se nalle, joka oli ihan harmaa, eikä keltanen. Barbeista saatiin kovat leikit aikaseksi.

7. Muistatko mitä sinusta piti tulla isona? - Ope. Hyvin pitkään musta piti tulla ope. Sit yritin opettaa jollekin jotakin ja yhtäkkiä tajusin, ettei mun kärsivällisyys riitä ikinä!

8. Olitko ns. näkymätön kiltti lapsi vai jokapaikan apina? - Kiltti apina?

9. Kuljitko pihoilla leikkimässä, kotiavain kaulassa roikkuen? - Ei meillä mitään kotiavainta ollu, ku oli numerokoodi ovessa. :D Meillon niin hifi-talo.. :P Mutta ei ollu paljon kyllä pihojakaan. Välillä naapurissa juostiin.

10. Nukuitko valot päällä? - En, kyllä me nukuttiin aika pitkälti pimeässä. Joku hämärä yövalo mulla oli, mut sitä pidettiin tosi vähän. Sit muistan, että joskus meillä oli sellanen valo, joka tunnisti liikkeen ja sytty, jos piti mennä vaikka vessaa. (Edelleenki, hifi-talo, mitä mä voin sanoa?)

11. Lempi lastenohjelmasi? - Hölmö kysymys. Muumit. Tietenkin. Sit katoin myös Nalle Luppakorvaa ja muita Pikku Kakkosen juttuja. Richard Scarryn touhukas maailma oli kiva. Ja sit täytyy myöntää, et ihan pikkusen vanhempana tykkäsin Prätkähiiristä.

12. Muistatko ensimäistä koulupäivääsi? - Hämärästi muistan menneeni pyörällä äitin kans. Oli punavalkoraitaset farkkuhaalarit ja me saatiin kirjoja. Muuta en muista.

13. Keräilitkö jotain? - Pullonkorkkeja ja postimerkkejä. En mitenkään kovin tarmokkaasti tosin.

14. Mikä oli lempiaineesi alaluokilla? - Musiikki ja äikkä ja matikka ja.. en mä tiedä. Mä tykkäsin oikeestaan melkein kaikesta muusta paitsi liikunnasta ja biologia/maantieto -akselista.

15. Olitko koulukiusattu tai -kiusaaja? - Pääasiassa kiusattu. Mutta vähän yritin yhtä tyttöä kakkosella kiusata. Meistä tuli parhaat ystävät moneksi vuodeksi.

16. Mitä harrastit? - Kävin jotaki satujumppaa. Eiku se oliki tarhassa. Mut sit kolmannella tuli Kannel ja sitä sit hamaan loppuun asti.

17. Ystäväsi? - Pääasiassa Piia. Vähän myös Elina ja Milla ja Mirella.

18. Mieluisin muistosi jostain ensiluokkien tapahtumasta? - Ei mulla mitään koulusidonnaisia lemppareita ole. Seinis oli maailman parasta ja hyppynaru kans.

19. Minkälainen oli ensimmäinen opettajasi? - Raili Tupiini, ihana ihana nainen, joka käytti sitä sitruunan tuoksuista käsirasvaa ja luki meille satuja punaisessa tuolissa. Ihan mun lemppareita pitkän aikaa.

20. Oliko vanhemmillasi tiukka kuri? - No suurin piirtein.

21. Miten perheesi lomaili? - Ei me paljon lomailtu muuten ku kotona. Käytiin kerran Vaasa-landiassa ja kerran Oulun Eedenissä. Ja sit tietenki mummolat ja muut. Se oli oikein hyvä.

22. Lempiruokaasi natiaisena oli? - Spaghetti ja jauhelihakastike.

23. Tupakoitiinko teillä vielä sisätiloissa? - Isä tupakoi tallissa ja joskus autossa, kun me ei oltu siellä. Mutta sit isä lopetti, eikä poltettu enää missään.

24. Mitä asioita pelkäsit? - Vähän pimeää, välillä porukoita, kun ne riiteli. Hämähäkkejä.

25. Onko sinulla nykyään jo omia lapsia? - Ei oo, ei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.