IRC-Galleria

Koska Iitintiiti kovasti kyselee...Torstai 18.01.2007 15:32

Noniin. Randomfaktoja päivänne riemuksi:

1) Olen hemmetin kipeä. Edelleen. Nenä muistuttaa hanaa (ilman sulkemismahdollisuutta), päässä surisee ja korvat poksahtelee kuin kuplamuovi. Jos tämä tauti ei kohtaan hellitä, niin minä alan kiukutella. Ihan varmasti alan. Olen kiskonut Mynthoneita laksatiivisiin vaikutuksiin saakka, niistänyt nenäni rikki ja juonut enemmän Finrexiä kuin annostus sallii. Kämppiksen minusta saamaa tartuntaa odotellessa...

2) Minun pitäisi juuri nyt lukea tiedotusopin verkkolisämateriaalia illan (16-18) luentoa varten. Olen muuten varsin onnellinen, että luennot täällä kestävät tosiaan yllensä sen "kaksi tuntia", eli käytännössä vartin ylistä varttia vaille, eli puolitolista tuntia, eli 75 minuuttia ELI sen verran, mitä lukion oppitunnit aikanaan kestivät. Mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että minulle ei ole ongelma eikä mikään istua näitä tunteja kiltisti paikallani. Ja toisaalta nämä tuntuvat yllättävän kevyiltä. Ja samalla kun miettii, että lukiossa yhden kiertotunnin päivä olisi ollut naurettavan helppo ja nyt taas tuntuu, että yhden luennon päivä saattaa joskus jäädä välistä, kun ei jaksa mennä niin... Hem.

3) Keittiössä odottaa tiski. Kylppärissä odottaa läjä käsi- ja konepyykkiä. Olohuoneessa odottaa kaaos. Kajaanissa odottaa Kaaos. Täällä makkarissa odottaa sotkut. Huomenna minua odottaa Stockmann. Kaikki ja jokainen odottaa jotakin. Kohta alan täyttää niitä odotuksia palanen kerrallaan. Kyllä kyllä.

4) Minulla on haalarit! ^ ^ Painatimme ne toissapäivänä täällä meillä mustikkapiirakan, kahvin ja teen kera. Selässä on Pegasos, jonka alla lukee TEEMA ja väri on musta. Tykkään. Vaikka eihän se muotoja mistään kohtaa imartele. Mun haalarissani on myös kolme rintamerkkiä. Yksi, jossa on epämääräinen hymiö ja lukee elisa. Yksi, jossa on valkoisella pohjalla Hyvä Kajaani -teksti ja yksi, joka on vihreä ja jossa lukee: Ota kantaa -aja junalla! Tästä se lähtee. Mainoksia haalareissamme ei ole.

5) Lukuprojektinani on tällä hetkellä (Vanki nimeltä Papillonin ja Nalle Puhin joka päivän sitaattien lisäksi) Bo Carpelanin År som löv, eli Tuomas Anhavan suomennos Vuodet, kuin lehdet. En tykkää Anhavasta, joten toivon, että osaan joskus niin paljon ruotsia, että voin lukea Carpelania ruotsiksi. Tykkään vaan niin kovasti siitä punaisen maidon maitopurkin kyljessä olevasta runosta, joka menee jotakuinkin näin:

Lehmä on ko.
Pesä on bo.
Mjölk on maito.
Äkta on aito.
Väri on valkoinen
färgen är vit,
jaksanko jatkaa-
ännu en bit?
Runo on dikt.
Paino on vikt.
Loppu on slut.
Nyt lähden ut.

Ihana. <3

6) (Välihuom: Mynthonit loppu.) Tykkään Tampereesta. Tykkään siitä, että täällä ei ole aina lyhtypylväitä vaan myös niitä vaijereitä, joista roikkuu 'lyhtyjä'. Tykkään siitä, että ulos lähtiessä on useampi kuin kolme paikkaa, mihin voi kuvitella menevänsä. Tykkään siitä, että voi kävellä yliopistolle, ottaa kupin take away -kahvia, kävellä luentosaliin ja kuvitella olevansa Rory. Tykkään siitä, että kun kääntyy kolme kertaa oikealle, niin ei päädykään välttämättä kauppakadulle. Tykkään siitä, että kaupasta saa erilaisia tuotteita. Tykkään siitä, että tapahtuu vähän väliä jotakin. Järjestettyä ja järjestelemätöntä. Mutta tykkään myös siitä, että Aamulehti kertoo, että Kainuun prikaati tekee terveysmunkkeja. Tiedän, että äiti innostuu siitä.

7) Telkkarista tulee paljon kaikkea hönttiä. Katselen kuitenkin telkkaria aika paljon, kun olen kipeä. Minut ruudun ääreen sitovat: Gilmore Girls, Frasier, Idols (+extra), OC, House, Salkkarit (toisinaan), Täydelliset naiset ja Monk. Jotakin varmasti unohtui.

Ja nyt alan tehdä hommia. Adjö. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.