IRC-Galleria

moiLUETiistai 09.05.2006 13:03

yritin ainakin viis kertaa kirjauytua sisään kun en huomannut että kirjoitin sen näin: _angeli'_ ja sitten yritin ja yritin ja lähetin jo pos tiakin sinne että jos ne sanois että mulla on uusi salasana.... mutta ei ne mitään sanonu kun ne vaan nauroi mulle... tai no en kyllä saanut niitä kiinni vielä...

oon töissä nyt täällä on ihan kivaa paitsi että kukaan ei koskaan tuu tänne mun kassalle... tai mun pitäis painella tuota nappia vähän actiivisemmin niin ehkä sitten ne tulis niinkuin jos vinkkaan tänne että täällä on kanssa vapaa kassa mutta en sitten tiedä..... siten mun pitäisi käydä tänään ostamasa uusi takki kun tämä vanha alkaa olla jo tosi r aihnainen.
muuten mulle kuuluu hyvää vaikka en vieläkään saa isää pois mielestäni... ja miksi pitäkks saada kun se on kuitenkin mun isä.

T.:anniga

uus lempi nimi taas.... =)

se mies joka mulle on soitellut niin se soitti taas sieltä baarista ja se sanoi että se tahtoisi tavata mun kanssa.... muta mä en tahdo antaa islle rahojan kun mä tiedän että isän kanssa meni usein niin että se antoi kaikki rahayt äidille ja äiti vain tuuhlasi ne.... ja ,mä en halua että mun rahat tuhlataan kun oon vaivoin ne saanu kerättyäQ mä en ymmärrä miksi kaikki aina on mulle niin ilkeitä.....huoh..... koirakin on kotona.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.