IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

huoh.Tiistai 31.01.2006 23:44

kukaa ei oo kommannu mua. huoh. kaikki vain on ilkeita mulle! aika epä reilua-.

t. annika Holkki LUE,
TAPASIN JOSKUS KOLME VUOTTA SITTEN YHDEN POJAN JOSTA TYKKÄSIN TOSI PALJON. aJATTELIN ETTÄ SIITÄ TULIS VAIKKA MITä kaunista mutta sitten ei tullukkaan. se poika sanoi että on justiin vasta eronnut en ollu koskaan tavannu niin hyvän näköistä miestä kuin mitä se oli sen nimi oli muuten (heikki) ja se oli tosi hyvän näköinen, sitä sanottiin (hekaksi).

joka tapauksessa sitten se sanoi että on justiin vasta eronnu eikä halua uutta suhdetta nyt heti. huoh.... sitten mä sanoin sille että me voitais mennä vaikka ihan kavereina vain kahville tai leffaan tai syömään.... mutta sitten se sanoi että ei nyt viitsi alkaa sekoilla kun meillä ei ole molemmilla vain ystävyys mielessä... sitten mä sanoin että mä voin ihan pitää sen ystävänä jos se vain sitä tahtoo koska mä ajattelin että se on sen verran ihana että se on kaveruuden arvoinen! mä en kyllä yleensä jää kavereiksi poikien kanssa mutta tämän kanssa olisin tosissani halunnut jäädä. no sitten se sano että ei nyt ainakaan muutamaan viikkoon tehdä mitään sellasta koska se haluaa ensin käsitellä sen eronsa ihan tavalliessti.

sitten mä sanoin että se on kyllä tekosyy että sität ei vain kiinnosta olla mun kanssa sillä jos mä haluaisin olla jonkun kanssa niin olisin vaikka olisinkin eronnut. mutta se sanoi että haluaa ensin olla rauhassa ja ehkä myöhemmin sitten tavata vaikka ihan kavereina ja mä ehdotin että mennään vaikka kahville tai leffaan tai syömään.

no joka tapaukses, itkin tosi paljon tämän jälkeen, se oli mulle liikaa vaikka mä sanoin että se oli vain mies eikä mulle miehet oo ikinä ollu mitenkään kynnys kysymys. Mä kumminkin ajattelin että unohdan sen miehen vaikka ei ehkä pitäisi kun tykkäsin siitä niin paljon.

T: _angeli_, annika Holkki, lue

Ps. tuli niin paha olo siitä (heikistä) että ajattelin olla sanomatta sille ,itään ja nyt meen sänkyyn hetkeksi lukemaan jos vaikka tulis parempi olo kun lukee jotain kunnon harlekiinia. Joo muttaei tässä sitten muuta varmaan luen myös annaa ja syön jugurtia.

Moicca =) LUEPerjantai 27.01.2006 01:14

En saanu nukuttua joten ajattelin nousta ylös kävellä koneelle ja tuilla kirjoittamaan jotain kivaa. mulla on ollu viimeaikoina tositylsää, kun en oo tehny oikee mitään. Haluisin ehkä tehdä jotain jonkun kaa, mutta en sitte tiedä kuka haluaisi olla mun kaa kun ei musta kukaan tykkää =(

eilen kävin pitkästä aikaa barissa. siellä oli paljon ihmisiä ja jotkut miehet yritti tulla mun lähelle mutta onneksi mä näin viime viikolla sen videon siitä miten ihmiset ehkä käyttäytyy jos ne meinaa varastaa!1 mä sitte vain sanoin että sori, mun kukkaro on narikassa enkä antanu niille mitään. sitte ne meni pois kun mä käänsin niille selkäni. olin tosi fiksu, niin sanoi mummukin kun soitin tänä aamuna sille kun mun piti kertoa mitä mulle kuuluu.... mä oon jo kauan sitte luvannu soittaa sille että mitä mulle kuuluu.... mutta ku en oo ehtiny.

tv ei tuu enää mitään hyvää. mä oon yrittäny kattoa 24 ja Ewerwood, mutta ne ei kiinnosta mua koska mun elämässä menee huonommin kun niissä . mä oon ajatellu joskus että jos kirjottaisin novellin tai jonku ja lähettäisin sen johonki lehteen se vois olla kiva. ehkä joku tykkää mun kirjoitustavaksta vaikka joskus joku sanokin etten mä oikein tykkää kirjoittaa. mun mieelestä se oli tyyhmästi sanottu sillä kyllähän mä tykkään.

mun erisan kosteusemulsio on hukassa mä en jaksa ettiä sitä vaikka mun pitäs rasvata mun jalat kun ne kutiaa aina kun meen nukkumaan. oon ajatellu mennä lääkäriinki siitä, kun mun jalat kutittaa.

oikeestaan mulle kuuluu ihan hyvää vaikka mulla ei ookkaan ketään erityistä ihmistä elämässä ni. mä kuitenki tykkään yhdestä pojasta mutta se ei tiedä sitä enkä mä tiedä tykkääkö se musta ainakin se kysyi missä humppila on että eiköhän se halunnu tulla käymään. kaikki tuntuu niin turhalta, missään ei oo mitään järkeä. mä en tiedä kestänkö........


T. Annika holkki

Uusivuosi tulee 'Keskiviikko 28.12.2005 16:24

mä en tiedä vielä saanko mä mitään seuraa uudeksi vuodeksi kun ei musta kukaan sillä lailla tykkää vaikka ny toonkin löytäny pari aika hyvää miestä täältä galleriasta eilen. mä tykkään niistä molemmista kovaa ehkä mutta en tiedä vielä haluaako ne olla uuden vuoden mun kans. mä meinaan ainaki kysyy kun ei sitä koskaan tiedä.

Humppilan uusi vuosi on aina saman lainen. Täälä räjäytellään raketteja ja pommeja ja mä aina pelkään niitä vaikka tiedän ettei ne mun savupiipusta tuu!-

T: Annika Holkki

Uusivuosi tulee Keskiviikko 28.12.2005 16:21

HYVÄÄ JOULUA:Tiistai 27.12.2005 17:13mitäs teille kuuluu? mulle kuuluu ihan okota. joululahjaksi sain: mummolta uudet sohvat ja villapaidan, kannettavan paapalta, serkut ostivat minulle yhdessä uuden tiskikoneen (se on upo eikä enää tarvi tiskata käsin) en vain tiedä mihin laitan ne sohvat kun asun yksiössä. ja jos jotakuta kiinnostaa niin ehkä annan ne jollekkin kivalle ihmiselle. sain myös rahaa ja vaatteita.. uusi vuosi ollaan taas yksin tietenkin...........................................kommakkaa jos haluutte sohvat tai kyllä muutenkin saa kommiata muia! ihan koska tahansa.

ps: pihalla sataa lunta jee!

t: annika holkki.

elämä. LUESunnuntai 04.12.2005 18:20

hei ajattelin aloittaa tämänkin kirjoittamisen. paitsi tuskin kukaan tätä lukee koskaan. yrittän kirjoittaa joka päivä tänne minun ajatuksia.
Tänäänon ollut aika tavallinen päivä. Olen syönyt vain ja katonu tv. Kohata on joulu, ihanaa, saa lahjoja vaikka enhän minä kuitenkaan niitä saa. kukaan ei koskaan osta niitä minulle. olisi kyllä kiva tottakai saada joskus lahjoja vaikka edes joku uusi kännykkä. Mummo tekee vain villapaidan.
Olin eilen naapurissa.
Nyt juon pepsiä se on aika hyvää vaikka hammas menee.
Moikka.
ps: KOMMIIA JA LUKEKAA TÄMÄ.
- Vanhemmat »