IRC-Galleria

_d

_d

are you happy now, are you gettin' high

Uusimmat blogimerkinnät

sellasta se on.Sunnuntai 06.08.2006 07:46

miks ei vaan joskus vois olla selvin päi jossaki tollases?
mikä siinä on niin vitun hienoa ku ei tajua mistään mitään?
miks se olo on vaan jotain mitä aina jää kaipaamaan seuraavaan kertaan ku taas juo tarpeeks ja liikaa ja liikaa ja tarpeeks, MIKS HELVETISSÄ MÄ KUULOSTAN RIIPPUVAISELTA !!
mut totuus on se, että mulle ei tuota vaikeuksia elää syömättä lihaa. mut jos en sais enää turruttaa aivojani satunnaisesti (..) tällätavoin niin siinä vaiheessa mä kieltäytyisin kyllä yhteistyöstä.
ohan se kivaa ettei tarvi muistaa kaikkea, mut toisaalta ei tulis juuri mitään mitä tarvis jälkeen päi hävetä jos sattuu muistamaa jos ei olis ottanu vähä kuppia.
minkä vitun takia Tane sanoo "alkoholi menee minkä tahansa edelle"?
jos mihinkään ei oo rahaa, niin silti pitää olla rahaa juoda.
miksei pysty kuvitella esim. Juhannusta selvänä?
miks kaikkien pitää juoda? miks mä en enää osaa olla juomatta? miks se kuuluu asiaan?
vois olla toisaalta aika hienoa olla uskovainen. sillee ihan kunnolla. oon miettiny tätä joskus ennenki. olis elämäs ehkä jotaki muutaki ku kaikkee pinnallista paskaa niinku mulla :D
no joo. vois sanoo et voisin olla kateellinen niille jotka on keksiny elämäänsä jotain oikeesti kehittävämpää ja hienompaa ku tällänen vitun teinitys mitä täs ny on jatkunu jo JONKIN AIKAA.. ehkä mäki vielä kasvan ja aikuistun. ehkä. näin loppukesästä sitä vaa ehtii jo miettiä vähä muitaki vaihtoehtoja taas ku turnauskestävyys on jo niin lopus.
siispä ajattelin, että ku koulu (..) alkaa, sitte joskus tulee syksy ja talvi niin muutan vähä suuntaa. vähemmän skubaa, vähemmän nöräystä, enemmän kaikkia hyödyllisiä juttuja ja enemmän aikaa vanhojenki kavereiden kans IRL. eli toisinsanoen musta pitäis tulla paljon yleishyödyllisempi ja aktiivisempi ja parempi ihminen :D !

PS. EI ME OLLA ILKEITÄ ! vittu uskokaa jo.
PPS. mäki unohdan ny kaikki pojat.. köh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.