IRC-Galleria

_d

_d

are you happy now, are you gettin' high

Uusimmat blogimerkinnät

mahtilause ! (© Tane)Maanantai 14.11.2005 22:10

juuujjep.. maanantai. ei hyvin mee :D

pieni oli vitutuspäivä. viikonloppuna oli suurinosa meistä (no minä, Tiina, Tanja, Suvi, Noora, Josnu) vetäny vähä yli joten kaikki oli enemmän tai vähemmän hukas näin alkuviikosta..

Perjantaina siis minä, Jossu ja Tane oltiin ihan iisisti, mutta lauantaina olin Nooran ja toisen Itkosen kans Sjoella Tanen ja Jossun (Takkuitkosen) ollessa Nurmon perukoilla.. Illan saldosta tuli niin pitkä ja loppuun käsitelty että ei se ny teitä kiinnosta. Enivei kivaa oli eikä edes pahaa krapulaa, toisin ku ehkä Tanella joka tuli meille yöks ja laattaili ihan kiitettävästi ;) Minä, Tane ja Jossu kaaduttiin pyörillä kukin tahollaan (mä vaan vedin pohjat ja kaaduin kaks kertaa :D)..
Me ollaan hei Nooran kans maatalouslomittajia. Ei kannata päästää meitä ovesta sisään, voi tapahtua kauheita. Syötiin hyvää kakkua (tosin en tainnu maistaa siinä vaihees mitään).

No joo. heti ekalla tunnilla kuvista. sain tehtyä yhden työn, ja HUOM. vasta toinen kuvistunti :D sitä vitun vesivärikurssia.. :s mä INHOAN vesivärejä x<< sääli että oli pakko ottaa se kurssi.. sielä on muutenki mun lisäks vaan pari tyyppiä :D

Saksan tunnilla oltiin kielistudios, olin taas melkeen mukana. mutta enpä ollu ainoa joka oli vähän hukas :D mä väläytin tän vanhan läpän, MYNSSENIN, ihan vahingos mutta Artsi varmaan tulkitsi sen vittuiluna.. 0:) hups. ja autoin Tanjaa ku se ei tienny vastausta johonki kysymykseen (ja mäkö olisin tienny? :D) ja sitte Tanjaki sai osakseen hitusen ehkä repsahtelua ku se vastas mun hienon yrityksen sen enempää ajattelematta.. :D trust me ! ;) tunnin lopuks Tane lupas kerranki (!) tehä kunnolla läksyt ja "kirjottaa sellasia lauseita että Artsikaan ei niitä ymmärrä" :D:D MAHTILAUSE.. :D (sitä odotellessa)

jepsss. sitä sattuu. loppupäivä ihan normaalimeinigeis, meinasin nukahtaa parille tunnille ja ruokana oli VAIHTEEKS jotaki ihmeen kasvispihvin tapasia kökköjä.. :s Kasvisruuat kunniaan saatana :D !

jepjep.

kyllä mä pysyn hengis niin kauan ku kuvikses voi kuunnella musiikkia. Stigmata Diaboli<3 eikyllästyikinä!

np. HIM - Behind the Crimson Door

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.