IRC-Galleria

_fay_

_fay_

Sinä puhalsit minut henkiin. Rakastuin.
"Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta."

No jes. Ketä ihmettä kiinnostaa mitä heidillä on päällä?! Ei edes heidiä kiinnosta mitä heidillä on päällä, saatika sitte mitä teillä muilla on päällänne. Ihan sama. Heidi tekee ruotsin kuunteluita yöksis. Mut heidi nyt sitte kirjottaa tänne et mitä sillä on päällä jos jotakuta joskus jossain universumissa jossain sairaanloisessa maanisessa sekoamistilassa kiinnostais, ja vaikka ei kiinnostaiskaa.

Alotetaan alhaalta. uuh, naughty ;) Heidillä on sukat. Kyllä, mustat sukat joissa on kolme sydäntä (hitsi ku on söpöö) Pienin on vaaleenpunanen, hiukan isompi on punanen ja isoin on oikeen tummanpunanen.

Sit olis housut, mustat hooämmänvanhathalpispaskavakosamettibyysat, oikeen mukavat. On mulla pikkuhousutki, ruskeet pinkillä (o_O) tekstillä.

Sit olis vihree toppi jos on hassu bunny ja vielä hassumpi teksti. On mulla beehootki, nekin ruskeet. Wauh, heidi on värikoordinoitu, melkein. ^^ Sittolis sininen sellanen yli lämmin vetskaripaitaliini, joku polyesteripaska tää on, mut aika kiva ü Ei mulla taida muuta päällä olla. Lasit kiikkuu päälaella kun en oo jaksanu niitä pöydällekää laskea.

No ni. Jokos sitten voitaisiin lopettaa tämä heidin haasteleminen, että toinen saisi elää elämäänsä ihan rauhassa ja näin pois päin x) No ei tämä nyt niin kamlaa ollut. Eipähän tarvinnut svenskaa kuunnella tämän kymmenenä minuuttina. Wuhuu!

Nyt sitten ohjeisus komentaa uhraamaan muiden tärkeiden ja ihanien ihmisten aikaa. Mutta heidi aikookin olla nyt oikeen yli ovela ja heittää uhrit tälle roviolle täysin sattumanvaraisesti. HA! Mitäs siitä sanotte, niin ja anteeksi.

Poltettvata ovat :
donari
{ans-ku}
^HeDu^
jarv
MikGo^


Antakaa anteeksi. ü

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.