IRC-Galleria

oh hoijaa..Perjantai 26.12.2008 12:54

Niin se on vaan jo tapaninpäivä käsillä.. Äkkiä se aika menee :( ihanat kelit on kyllä ollu, kohta lähdetään Sannan ja koirien kanssa metsään lenkkeilemään.. Eilen kävin koirien kans ajaa potkurilla, mentiin hirmuisen kovaa :D Ja illan hämyssä kävin vielä ratsastamassa ihanan hiljaisessa metsässä. Voiko olla mitään ihanampaa?! Oli niin kaunista, lumiset puut ja kaikki. <3 Rakastan talvea!

Äsken tuossa meni vähän joulufiilikset, vein hevosen tienvarren tarhaan että saisin putsattua tuolta toisesta tarhasta paskoja vähän pois ilman että Hese on vieressä koko ajan hösöttämässä. Noh, sainhan minä sen sinne tarhaan ja heitin heiniä eteen kun alamäkeä laskee alas joku kamalasti ääntelevä mönkkäri, ukko ja penska. Hese oli kuin lentoon lähdössä, ääntä todella lähti ja ketjut oli niin yli-isot että ne vielä korosti tätä mekkalaa. Siinä reviteltiin hevosen edessä meidän tienvarressa ja pöörrrpörrr-kilikilikolikoli-pörr takas kylälle päin. Hevonen oli jo ihan paniikissa, täris ja katso perään ja minä yritin jutella että ei tarvi pelätä että tuskin tulee enää takas..

Noh, menin heinäladon ovia laittamaan kiinni niin eikö perkele tule uudestaan ja kahta kauheemmalla vauhdilla, ilman mitään valoja ja arvata saattaa miltä hevosen silmiin näyttää musta möykky, huutavia ihmisiä ja kamala ääni.. Siinä sitten hevosen kohdalla pitää oikein vääntää kaasua ja sitten oli helevetin hauskaa kun ruuna veti vauhkona pitkin aitaa, olin varma että se tulee läpi. Ja jonkun ajan kuluttua vielä takaspäin samalla kyydillä. Vissiin ko. mies sai helevetin hyvän mielen kun sai peloteltua eläintä, en meinannu saada sitä kiinni pitkään aikaan kun se vaan rynni edestakas hirmu kyytiä. Onneks lopulta antoi periks ja sain vietyä sen tuonne missä se yleensäkin on tarhassa.
Pitää siinä olla päässä vikaa, ei voi muuta sanoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.