IRC-Galleria

:DMaanantai 29.12.2008 12:02

Eilen käytiin katsomassa sitä meidän vauvaa eka kertaa, voi himputti että ei voi olla maailmassa mitään niin suloista kuin nuo pienet koiralapsukaiset <3 vielä pitäis odottaa hetki ennenkuin saadaan meidän pentu kotiin, ovat 5 vko:n ikäisiä nyt. Toivottavasti kaikki menee sitten hyvin ja saadaan siitä kasvatettua iso, vahva ja viisas pikkumies..
Nyt sentäs on jo vähän pohjalla tietoa ja opittua toisin kuin Rontin kanssa oli mutta mukava poikahan siitäkin kasvoi, mitä nyt sitä energiaa riitti aina vähän liikaakin.


Töihin ois mentävä tänään monen päivän tauon jälkeen, ei paljon kyllä oo ehtiny lomailla kun on ollu kaikenlaista tekemistä ja edelleen on heinät hakematta, pitäis yrittää tällä vkolla selvitä sinnekin.
Mummokin oli viime yönä kaatunut sairaalassa, aika ihmeellistä miten ihminen voi kaatua jos hoitajat käyttää vessassa mutta noh, sitä voi vaan kuvitella.. Toivon SYVÄSTI etten ikinä joudu tohon kuntoon kuin mummo ja muiden ihmisten armoille.

Kohta tuleekin Tommin serkun tyttö hoitelemaan Heseä ja varmaan vähän ratsastamaan, sikäli mikäli Hese kehtaa liikkua pellolla mihinkään.. :D Sitä vähän tympii kun oon ratsastanu jonkun verran nyt siinä, se oli vähän jäykkänä toisesta puolestaan niin sitä on käännetty ja väännetty, on se kyllä helpottanu ja se menee ihan eri tavalla jo. Pitäis vaan välillä kehata tehä muutakin kuin vedätellä tuolla metsäteillä :D

Jees, lähdenpäs tästä siivoamaan karsinat ja hakemaan sitten ruunan jo pihaan niin ehdin ehkä vielä töihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.