IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Heinäkuuta.. Tiistai 07.07.2009 12:10

Niin se vaan äkkiä aika hurahtaa.. Tulee nykyään käytyä aika vähän täällä kun lähinnä pyörin Facebookissa, yllättäen. :)

Kesä on jo pitkällä, kaaduin Hesen kanssa heti kesäkuun alussa laukasta nurin ja käsi meni sijoiltaan. Eilen oli sitten eka työpäivä, kylläpä vaan kättä särki illalla ja yöllä.. :( Jospa se siitä nyt alkais pelittää, lauantaina ratsastin eka kertaa ja kyllähän tuo laukassa vähän jännitys oli pinnassa.. :D

Meillä oli täällä issikkaruunakin hetken aikaa, Sannalla ylläpidossa. Mukava pikkupoika nimeltä Kimi (Gymir Fra Sannikko). 4-vuotias eli aikasta nuori mutta tosi kiva luonteinen ja mukava ratsastaa!
Ja ajamaankin sillä pystyi.
Kimi lähti sitten juhannuksen jälkeen takaisin omistajalleen ja siitä koulutukseen, etsimään tölttiä :)

Koirat on käyneet näyttelyissä, tai siis Pate on käyny näyttelyissä kun Ranja oli vähän kipiä tuossa keväällä (ihottuma yms). Varkaudessa 16.5: ERI, NUK2, PU4 ja aussien erkkareissa 5.7. ERI, NUK4.

Reiskalla on toinen kives karkuteillä edelleen, todennäköisesti se ei enää tulekaan paikalleen. Että ei tullut näyttelykoiraa / jalostukseen mutta kaikkea muuta kyllä, on nimittäin ehdottomasti niin huippukaveri että oksat pois <3 Jos toinen vois olla vielä kiltimpi ja ystävällisempi niin..

Meillä onkin ollut täällä vähän ongelmia mökkinaapurin kanssa, mies pelkää koiria ja on kulkenut tästä pihan läpi mm. pesäpallomailan kanssa.. Yritettiin hänen kanssaan keskustella asiasta mutta eipä auttanut, menin sitten poliisin luo kysymään apuja.
Saapa nähdä millä sen hullun saa kuriin, mutta eipä tarvii enää ihmetellä miks meidän koirat arastelee miehiä joilla on jotain käsissään!

Arvasin tämän jo toissa kesänä muttei kukaan minua uskonut enkä sattunut ikinä paikalle oikeaan aikaan (mies käytti silloin kävelysauvojaan lyömiseen..). Sanoinkin että turha on tulla meille itkemään jos Pate tai Ranja käy kiinni. "Kaikki koirat ovat hulluja!!"
Myös Sannan koirat joutuivat tämän poloisen tulilinjalle, oli heitelly kiviä niiden päälle lenkillä ollessaan.. Tervettä?
Sitten ihmetellään että voi helevetti miten HULLUJA piskejä kun murisevat kun hän menee pihan läpi.. :D
Mukavaa ettei omassa pihassaankaan saisi pitää enää koiria vapaana moisten kusipäiden takia.

Talokauppoja hierotaan tässä parhaillaan, perjantaina selviää saadaanko uusi koti :)
Ja mitäs vielä, meille on tulossa uusi heppakin jossain vaiheessa tässä. Sannalle ylläpitoon ja Hese saa tyttöystävän :)
Ja vielä mainittakoon että Aatos-pukkimme on nyt isä, Kaisa-tyttöystävä sai pe-la yönä kaksi tyttöä :) Tänään menen niitä katsomaan.. Josko sitten myöhemmin toinen (Iita :D) muuttaa meille.. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.