IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Listaa asioita 9 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et uskalla.

En paljasta keitä he ovat.

Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. Nauttikaamme mahdollisista
väärinkäsityksistä.

1. Ei jessus...Miks tarvii AINA olla niin...öh.."pikkutarkka" ! Vaan sun mielipiteet on yleensä oikeita tai sitte et edes tajua,miten voi toisia mielipiteitä edes olla. Olet välillä NIIIIN ärsyttävä..

2. ARGH. Ei voi olla noin rasittava. Kaiken otat pahalla ja suutut heti. Jos joku ei ehdi kylään sillon ja sillon/tietyssä ajassa, et tule ollenkaan käymään ja suutut, muttet edes myönnä sitä. Kaikki ei pyöri sun napas ympärillä!

3. Sä taas oot aina oikeessa. Pidät muita tyhminä ja sanot omat mielipitees aina vähän liian vahvasti... muille ei jää tilaa. Kaikki muut on paskoja paitsi sinä. Sitte haet jotai pisteitä koko ajan! ÄRSYTTÄVÄÄ!! Sulla on elämä ollu aina kamalaa,ja sulla on isommat kivut ja sun synnytykses on ollu pahimmat ja kaikki on niiiiin kamalaa... ystävätkään ei oo oikeita ystäviä...oot aina niin yksin. VITTU! Argh.

4. Äh...teet kaikesta liian suurta... Pitääkö aina valittaa? ja ihan turhasta.. ärsyttävä piirre!

6. Vihaan sun nauruas. Se on KAMALA!!! Hävettää jos naurat mun seurassa julkisella paikalla...kamalaa.. ja eipä sun huumorintajussaskaan oo kehumista..

7. Sä näyttelet hyvääki kaverii, mut eipä oo sustakaan kuulunu mitään taas vähään aikaan.. Aina jotain tekosyitä. Inhottavaa tollanen. Näyttäsit sitte edes että välität!

8. Ärsyttävää kun sä oot myös AINA oikeessa. Sä tiedät oikeesti kaikesta kaiken ja oot täydellinen. Oot just sellanen ku jokaisen kuuluis olla. MUKAMAS. Oot mielestäs täydellinen myös ylilaihassa ulkomuodossas. YÄK! Sanon vaan, Oot kaikkee muuta ku täydellinen!! Siks sun ihmissuhteetkaan ei kestä kauaa.

9. Inhoon sitä ku vitkuttelet ja vatkuttelet. Mikään ei suju sillon ku pitäis. Oot saamaton.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.