IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

terkuin Mökö..Perjantai 11.04.2008 12:01

Huomenta!

Tulin eilen tänne uuten kotiin seitsemän maissa illalla ja lähdin heti tosi reippaasti tutustumaan uuteen kotiin. Maria-mamman tunnistin heti kun hän kävi mua kttomassa monta kerta entisessä kodissani niin oli turvallinen olo. Illan touhusin Lurun kanssa ja söin reippaasti iltapalan ja kymmenen maissa käytiin nukkumaan. Nukuin omassa pedissäni viiteen asti ,mutta sitten isin kello soi ja heräsin ja halusin siirtyä äitin viereen, siinä oli niin hyvä ja lämmin nukkua. Nukuttiinkin sittne kahdeksaan asti.
Luru pitää minusta hyvää huolta. Pesee pyllyä ja puhdistaa korvat, nyt tänään ollaan jo hippaakin leikitty kovasti. Välillä mua ärsyttää ko se tulee koko ajan mun lähelle ja annan sen tuta mun naskalihampaat =D ikävöiny en ole vielä ollenkaan. Ehkä siksi kun täällä on tuttuja hajuja ja Luru on mun kaverina.
Tuukka-poijan kanssa on kiva leikkiä. sSe tykkää minusta kovasti ja minä juoksen aina iloisena sen syliin, olenhan sen "syntymäpäivälahja" ;) Vaikka olikin vain tuuria että mun tänne tulo sattui juuri syntymäpäiväksi.
Isi teki mulle ja Lurulle hienon portin olkarin ja keittiön väliin..kävin jo vähä maistelemassakin sitä =D ja isin varpaita oli myös kiva maistella ja kokeilla mun hienoja hampaita niihin...ei se onnex suuttunu,ko en kovasti purrut =D

hauskaa päivää teille kaikille! mie jatkan tutustumista uusiin paikkoihin=)

Terveisin kinhoney`s Attento Amore eli kavereiden kesken Mökö

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.