IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ihana väärä hälyytys =)Torstai 29.05.2008 17:56

Tänään tuli tietoon elämäni ihanin väärä hälyytys...nyt vaan usko, toivo ja rakkaus kehiin =)

Elämä..Tiistai 27.05.2008 15:47

Näin sitä vain joutuu miettimään elämän tarkoitusta yms..ja sitä miksi annetaan ja heti viedään pois..ja miksi toiset saa vaikka ei haluais ja toiset ei vaikka kuinka haluais.. kunpa olisi jossain selvät vastaukset..ja päässä on/off-nappi josta sais ajatukset kytkettyä pois päältä silloin kun ne tuntuu liian ylivoimaiselta kestää..

ploplopplopplopplopplopPerjantai 23.05.2008 18:44

plussapallona luokses pompin....=D=D

jännää...Tiistai 20.05.2008 23:44

On tää sit jännää aikaa...hui...hih...=)

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.05.2008 17:51

Lurun arvostelu : Typical young dog. Short coupled with full coat. Darg eye&nose. Perfect tipline. Narrow chest. Straight in front. Nice movement.

ERI3

Tuomari Zeev Trainin, Israel

kivakiva viikonloppu =)Sunnuntai 11.05.2008 11:52

On ollu kyl tosi kiva viikonloppu pitkästä aikaa:) Minna ja Tino tuli perjantaina meille yökylään ja käytiin Lurun ja Tinon kans koirapuistossa ja kaupassa jne ja lauantai aamuna suunnattiin Match showhun Linnunlahden kentälle...Molemmilla mwni älyttömän hyvin...Luru sai punaisen nauhan ja ajtkossa käveli kuin unelma ja seisoi kuin tatti, mutta ei miellyttänyt tuomarin silmää. Pääasia että nyt voin luottaa että ei ensi viikonloppuna jää ainakaan käytöksestä meidän näyttely kiinni =). Tino taasen oli päässyt "tuomari paniikistaan" eroon ja Oli sinisten best in show-voittaja =) ja palveluskoirakisassa kolmas...Todella upeeta Tino ja minna! Hienoa työtä=) Kotiin ko päästiin niin grillailtiin ja anautittiin ihanasta auringonpaisteesta...

kavereita hukassa...Sunnuntai 27.04.2008 14:27

Nii sitä tajuaa, että minne ne kaikki kaverit on hävinny vuosien saatossa? onhan niitä onnex muutama tärkee pysyny matkassa, mutta ei niitäkään voi olla aina ruinaamassa..Nyt kun on sellainen elämäntilanne ja olo että tarviis "kanssasisarten" juttuseuraa ja seuraa niin tuntuu että kaikilla on "oma elämä"..Tää olis pitäny tajuta jo varmaan 7 vuotta aiemmin, että olis pitäny kiinni niistä kamuista mitä oli vaikka perheen myötä ne lähti kaikkoamaan...Onhan se toki toi mies...mutta eihän miehet tajuu naisten juttuja =D ja ko silläkin on tässä varmasti omat miettimisensä niin olis kiva jauhaa välillä jollekkin muulle..tai sit jauhaa jostain ihan muuta että sais muuta ajateltavaa...

Hei.Olen Mammu ja olen nettiaddikti.Torstai 24.04.2008 16:41

Näin se vaan on..Meidän netti ei ole toiminu sunnuntain jälkeen ollenkaan,niin voi elämän käsi kuin vaikeeta on ollu..Tää on ollu tosi hyvä herätys siihen mitä kaikkea muuta onkaan kun kone<3 tänään ehkä saadaan piuhat taas kuntoon..Valitettavasti(kko?)=D

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.04.2008 15:54

Lurun arvostelu: Hyvinrakentunut ryhdikäs uros,kookkaampaa sorttia. hieman pitkä kuono-osa muuten hyväilmeinen pää. Hyvät kulmaukset edessä ja takana. Kaunis ylälinja. Rintäkehä sa vielä syvetä tällä hetkellä hieman ilmava. Erittäin hyvälaatuinen karvapeite, kauniisti kunnostettu. itsevarmat ryhdikkäät liikkeet. Lupaava!

Laatuluokka JUN ERI,
Kilpailuluokka JUK2
Parasuros 3

Arvosteli veli-pekka kumpumäki, Kiihtelysvaara 13.4.08


Mamma on NIIIIIN onnellinen <3<3<3<3<3<3<3<

terkuin Mökö..Perjantai 11.04.2008 12:01

Huomenta!

Tulin eilen tänne uuten kotiin seitsemän maissa illalla ja lähdin heti tosi reippaasti tutustumaan uuteen kotiin. Maria-mamman tunnistin heti kun hän kävi mua kttomassa monta kerta entisessä kodissani niin oli turvallinen olo. Illan touhusin Lurun kanssa ja söin reippaasti iltapalan ja kymmenen maissa käytiin nukkumaan. Nukuin omassa pedissäni viiteen asti ,mutta sitten isin kello soi ja heräsin ja halusin siirtyä äitin viereen, siinä oli niin hyvä ja lämmin nukkua. Nukuttiinkin sittne kahdeksaan asti.
Luru pitää minusta hyvää huolta. Pesee pyllyä ja puhdistaa korvat, nyt tänään ollaan jo hippaakin leikitty kovasti. Välillä mua ärsyttää ko se tulee koko ajan mun lähelle ja annan sen tuta mun naskalihampaat =D ikävöiny en ole vielä ollenkaan. Ehkä siksi kun täällä on tuttuja hajuja ja Luru on mun kaverina.
Tuukka-poijan kanssa on kiva leikkiä. sSe tykkää minusta kovasti ja minä juoksen aina iloisena sen syliin, olenhan sen "syntymäpäivälahja" ;) Vaikka olikin vain tuuria että mun tänne tulo sattui juuri syntymäpäiväksi.
Isi teki mulle ja Lurulle hienon portin olkarin ja keittiön väliin..kävin jo vähä maistelemassakin sitä =D ja isin varpaita oli myös kiva maistella ja kokeilla mun hienoja hampaita niihin...ei se onnex suuttunu,ko en kovasti purrut =D

hauskaa päivää teille kaikille! mie jatkan tutustumista uusiin paikkoihin=)

Terveisin kinhoney`s Attento Amore eli kavereiden kesken Mökö