IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 26.02.2008 05:23

Kotona... Tultiin santa ritaan tiistaina uruguaysta. Oli ihana maa, sinne uudestaan.

torstaina piti menna Asuncioniin uusimaan visat ja tavattiin sitten monta vaihtaria, ihanaa oli. Meilla kun ei oo kolmatta leiria ni toi otettiin leirin korvikkeena ja moni jai Asuncioniin yhdeks extrayoks. Meilla oli hauskaa. ;)

Pitaa ottaa keltakuumerokotus. Taalla on nyt ihan pirun vaarallaista koska taalla riehuu seka keltakuume etta dengue, hyttysten kautta. Keltakuumeeseen kuolee. ¬¬ ja santa rita ei oo turvallisimmasta paasta just nyt, ollaan niin lahella brasiliaa meinaan.

Perheen kanssa asiat on just nyt ihan pain jotain. Ollaan ihan puhumati tai muuten vaan valtellaan toisiamme. Istuin tanaan ruokapoydassa 10 minuuttia odottamassa, etta kysyis miten meni paiva mutta ei... Ite sitten kerroin kaikki tarkeimmat asiat ja hostaiti oli vaan etta joo, ok. Muutenkin nyt on niin kiree ilmapiiri. aah... Hostaiti loytaa nyt jostain kumman syysta hirveesti asioita mitka on vaarin mussa. Ja onhan se aina mukavaa kuulla negatiivisia asioita itsetaan. En edes puhu hostsisarusten kanssa. jos saisin menna kotiin, en tulis takasin.

haluan vaihtaa kouluohjelman ja menna vapaaehtoistoihin. Ois paikka koyhassa koulussa, saisin auttaa lapsia ja opettaa niille englantia. Ja itekin oppisin espanjaa niin paljon nopeemmin siella.

Kouluun menin tanaa ekaa kertaa kesaloman jalkeen ja mita siella... Ei ketaan kenen kanssa olla. Kirjotan vaan kaikki mita tunneilla tehdaan ja muuten vaan odottelen etta paasisin koulusta.

Nick potkittiin sitte viimeinkin ulos santa ritasta, ja minne tania sai hanet heitettya: Chacoon, paraguayn koyhaan ja harvaanasuttuun alueeseen. Meen soittaa sille ihan just etta millai menee.

Ainoo iloni taalla on janneke. jos mitaan tapahtuu sille, niin chau santa rita, ma vaihdan kaupunkia.

No mut joo... nyt on ollu huonoja paivia liikaa ja pitaa vaan paasta niista yli. toivottavasti pian on parempi olla. Talvenki pitais alkaa maaliskuun puolessa valissa. Taalla kun on nyt niin pirun kuuma ja koulussaki pitais istua.

Pikkuveli haluu koneelle. Moikka!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.