IRC-Galleria

Parempaan pain mennaan!Torstai 28.02.2008 21:38

Okei asiat ei oo enaa NIIN huonosti ku aikasemmin. Yritan tasta pikkuhiljaa saada jonkinlaista keskustelua aikaan ja nain.

Ja ilouutisia: Hostaiti antaa mun menna toihin. :D Syy on kyllakin siina kun sisko vaihtaa koulua ja jaisin ihan yksin luokalleni (kauhistus!)... Mutta ei se mitaan, mina paasen tekemaan kerrankin jotain tarkeaa. Se on nyt paallimaisena mielessa. Huomenna viimeista kertaa kouluun ja sitten onkin viikonloppu. :)

Ja keltakuumerokotus meni ihan hyvin. Tilaisuus oli aika janna, mentiin sairaalaan ja jonotettiin siella kymmenien, ellei jopa satojen muiden ihmisten kanssa etta saadaan ilmainen rokote. Mentiin rokotushuoneeseen 5 hengen ryhmissa ja sitte vaan hoitaja pisti piikin kateen kyselematta mitaan ja saatiin lappu, joka todisti etta on saanut rokotteen. :D Olin vaan etta joo kiitti... umm... okei. Moi. Nyt mun ei sitten pitais kuolla keltakuumeeseen. Jes!

AFS ei oo vielakaan lahettany mun passia ja visaa takasin mulle... Pitaisko huolestua? Maanantaista asti oon sita odotellu. Soittelen niille sitten ihan just joskus ja otan asiasta selvaa.

Mutta nyt juomaan vihreeta teeta ja sitten nukkumaan paivaunia. Luksusta. :) Ulkona sataa ihan kaatamalla, on varmaan myrsky tulossa...

Chau!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.