IRC-Galleria

PaasiainenKeskiviikko 26.03.2008 06:24

...ei ollu mitenkaan erikoinen. Ne syo suklaamunia taallakin! :D ¡¡¡Felices Pascua!!!

Mutta siis mentiin vierailemaan Nickia Villa Hayesiin (Chaco, maan koyha pohjoispuoli) ja telttailtiin yks yo Villa Hayesin Rio Verdella (vihrea joki). Otin vahan jokivetta kateen ni se oli ViHREETA! Edes Otanlahti juhannuksen jalkeen ei vetais vertoja saatuneisuudellaan talle joelle.

No mutta siis asiaan. Paikalla oli kaks saksalaista (Janneke, Sta Rita, ja Arne, Villa Hayes), yks islantilainen (Hildur, CDE), yks fäärsaarilainen* (Gvodny, PJC) ja tietty se ihana usalainen (Nick, Villa Hayes). Meilla oli ihan mielettoman hauskaa! Villa Hayes on todella koyha kaupunki ja sen asukkaat on viela koyhempia, mutta ne oli tosi ihania. Arnen ja Nickin (tilapais-)perhe oli todella mukava ja Arnen hostsiskot sai meidan tyttojen sydamet sulamaan. Paasiainen oli siis todella mukava.

Mutta on mulla muutakin asiaa... Meitsilla on jaljella 14 viikkoo ja totesin etta kaikki on viela kesken ja kaikki on nakematta ja kaikki on tekematta ja AIKA LOPPUUUUUUU! Pitais nahda ihan sikana paikkoja ja olis kiva tavata niita toisia (tarkeita) vaihtareita viela ennen lahtoo ja sit taytyy tehda tulijaisostokset ja kaikkee tammosta. Ja tyotki pitais hoitaa loppuun.

Ja rahat on loppu. Se on suurin ongelma, mulla ei oo rahaa ja pitais matkustaa ja porukat kotosuomessa on jo ihan kettuuntuneita ko mukamas kaytan niin paljon rahaa. Iska pisti just viimesimpaan mailiin: "Vieläkin rahaa näyttää kuluvan (liian) nopeasti" AAARGHH!!!!! Ja ne hiillostaa mua kesatoistakin. Joo pitais semmonen hommata, etta vois sitten kilttina tyttona kuluttaa kaikki ajokorttiin. Huoh... En vaan millaan ehdi.

Jos joku haluaa espanjaa (etela-amerikan aksentilla) puhuvan tyton jonkinlaisiin kesatoihin olen innokkaasti kyselemassa lisaa! Aikaisempi tyokokemus: Jaatelonmyynti 2 kesaa paskalla palkalla, satunnaisilla tyoajoilla ja muutamilla ansaituilla lisakiloilla.

Mutta ma meen nyt aikuistumaan ja elamaan rahahuolien keskella. Ja ehka nukkumaan.
Chau!

*kertokaa joku mulle miten toi kirjotetaan oikein

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.