IRC-Galleria

_sohvapottu_

_sohvapottu_

On onnellinen:)
eilen oli työpaikan pikkujoulut, ja mulle kävi sitten kivasti kun kengästä meni korko poikki:P teemu joutu sit tuomaan mulle uudet kengät:D niin ja joku läikytti kaljaa mun vaatteille... onneks ne oli mustat, niin ei näkyny;) no, loppuilta meni kuitenkin ihan hyvin:)

niin ja viikko sitten olin iskälle ja sirkalle kuskina kun ne oli hiukan "viettämässä iltaa", jos tiedätte mitä tarkotan;) mun tädin luona (moi vaan hiltu;))

no, sirkka muuttaa kohta, enkä ollu nähny tätä sen nykystäkään kämppää viä, niin pitihän mun sillon yöllä mennä viä kattoon se:) iskä oli hakenu grilliruokaa matkalla, ja sirkalla tietty hirvee pissahätä... mentiin hissiin ja painettiin nappia -ja hissi nytkähti ylöspäin noin 30 senttiä! jäätiin siihen kerrosten välille siis jumiin:D no ei me siellä jouduttu oleen kun max.puoli tuntia, mut se aika tuntu pitkältä, kun on kaks humalaista mukana;D no, hengissä edelleen:) ja sirkkakin ehti vessaan;D


isänpäivät meni ilman kommelluksia, käytiin teemun vaarilla ja teemun isällä, joka kylläkin oli itse italiassa, mut me käytiin siellä porekylvyssä:) reilu kerho;D omaa iskää juhlitaan tiistaina:)

huomenna lähdetään serkkupojan kanssa virroille kummipoikiamme kattoon<3 jos se nyt uskaltautuu mun kyytiin;D

nauttikaa talvesta:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.