IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 10.05.2008 00:29

heipsan keikkaa!!

tämä päivä oli varsinainen sekamelska.. Katja rakas ystäväni oli luonani yötä, mutta sitten kolmelta aamulla Katja heräsi ja oksensi! Niinpä hän joutui lähtemään kotiin ja mie jäin yksin nukkumaan.

Sitten aamulla mie tajusin et hitto mulla onki tänään hammaslääkäri, noo sit menin odottelee ensin reiluks tunniks äidin työpaikalle ja sen jälkeen kävelin ylämyllyn toiseen päähän hammaslääkäriin. Mulla oli tietysti hampaassa reikä ja se piti paikata. Oli muuten elämäni viimeinen ilmainen paikkaus. ai ai!! :// no sit hammaslääkärin jälkeen huomasin et multa puuttu yks juttu. :DD ja sit jouduin kävelee takasin sinne ylämyllyn toiseen päähän äidin työpaikalle ja arvatkaa vaan ottiko mua päähän. No kävelemisessä meni sen verran pitkään, et myöhästyin tietty linkasta. Onneks vähän ajan kuluttua sattui tulemaan linkka ja pääsin kouluun, vaikka myöhästyinki vähän tunnilta. No biologian ja matikan tunnit meni ihan kivasti.

Niiden jälkeen mentiin sinne jokiasemalle, missä meillä oli sellainen järvipelastus juttu. Siellä mie sain kelluskella pielisjoessa sellainen märkähaalari päällä. Se oli ihan sairaan huippuu!! kannattaa kaikkien kokeilla. :DD sit menin äidin kaa kauppoihin ja kotiin. :D ja jee nyt olen täällä kotona ja mulla on tylsää. :D ja väsyttää, koska viime yönä ei tullu nukuttus tarpeeks :D

Heheheheh olipas jännä selostus :DD <3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.