IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 23.06.2008 15:02

Olipa kerran juhannus 2008. Olin Katjan luona ja oltiin sovittu, että perjantaina lähdetään Katjan skootterilla katsomaan millainen meno on Liperissä. No ensin meidän piti hakea tuolta Katjan mökiltä meille toinen kypärä ja niinpä lähdimme sitä hakemaan, kun oltiin tulossa takaisin Teerisuon risteyksessä tapahtuikin jotain aivan hämmästyttävää!! Skootterin keula ei lähtenytkään toivottuun suuntaan vaan suoraan vastakkaisen ojaan! Siinä sitä sitten mentiin suoraan sellaisen 2 metriä syvään ojaan niin, että pusikot vaan heilu. Itse henkilökohtaisesti olin varma, että nyt sitä kuollaan ja kerkesin jo kelata koko elämäni siinä läpi. Katja murehti vain siitä, että ojassa on vettä. No molempien murheet onneksi osoittautui turhiksi. Ojassa ei ollut vettä, emmekä me ole vielä kuolleet, lukuun ottamatta minun toista polvea ja Katjan toista pohjetta. :) No niin siinä sitten oltiin kyljellään skootterin kanssa ojan pohjalla, eikä meillä ollut mitään hajua, miten saadaan se skootteri sieltä ojasta pois, koska siis se oja oli ihan hemmetin syvä!!!
Ensin yritettiin työntää, mutta siitä ei todellakaan tullut mitään.. sitten yritettiin saada se skootteri käyntiin, mutta se ei suostunut käynnistymään. No sitten yritettiin taas työntää, mutta ei se vaan liikkunut minnekään. Tähän väliin pitää huomauttaa, että siinä puskassa kasvoi jotain pajupuskia ja siellä oli ihan helvetin helvetisti itikoita ja siitä kulki koko ajan ohi autoja, eikä kukaan niistä helvetin autoista voinu pysähtyy auttamaan vaikka ne kaikki huomas meidät!!!
Ahkeroimme ja hikoilimme melkein tunnin kunnes viimein saimme sen skootterin sieltä ojasta. Koetimme käynnistää sen, mutta se ei käynnistynyt. Niinpä jouduimme sitten työntämään sen skootterin Katjan luokse ja Liperin matka unohtui siihen. :D Onneksi Katjan porukat veivät meidät lauantaina Liperiin lavatansseihin ja Huttulaan laulamaan karaokea! :D ja olihan meillä hauskaa perjantainakin!! :D

En paljasta tarinassa kumpi ajoi sitä skootteria, mutta jokainen voi yrittää keksiä! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.