IRC-Galleria

absinthe

absinthe

minulle ei ole uusia kommentteja.

rahat meni pois.Sunnuntai 27.01.2008 20:56

olihan se taas paras idea lähteä rukalle perjantaina,eihän siellä maksanu ku yli 8€ drinkki..ja nytten kaverin luo kitarakauppoja hieromaan,pitäähän se 2 kitaraa olla^^

oho,empä olisi arvannut.Torstai 24.01.2008 19:15

no huhhuh.liikaa informaatiota yhelle päivälle.naurattaa,kaikki on niin hullua!! helvetti teidän kanssa,ihmiset.

sillälailla.Torstai 24.01.2008 16:43

hohhoi,ei taas tiiä mitä pitäs ajatella ja miten käyttäytyä jotta menis kaikki putkeen..sais lopettaaa tuon alkoholin käytön kokonaan ja erakoitua,mutta niinkai se on että elämä on peli ja se ei pelaa joka pelkää:) mutta mä tahon Ouluun!! nyt.heti.ikävä sinne.

parasta.Maanantai 21.01.2008 02:18

Olipas kyllä niin onnistunut viikonloppu että ei paremmasta väliä.Ei tarvinu olla Kuusamossa ja sai tutustua uusiin paikkoihin ja asioihin.seura oli mahtavaa ja tekemistä löyty,viinilaseja heitettiin takkaan ja muuta hurjaa:) niin pian takasin Ouluun kun vain suinkin mahdollista.enkä varmana tulis takasi jos ei ois pakko.

huolia,murheita,turhia toiveitaLauantai 12.01.2008 15:08

Ompa taas kerran mielenkiintoinen olotila.Tavallaan on vihanen itelleen ku sokeasti uskonu asioihin ja sitte tultu taas ryminällä alas kun totuus paljastuu. Jotku ihmiset on hyviä pelleilemään toisten tunteilla ja surutta käyttämään hyväksi. Valheella on lyhyet jäljet mutta tässä tapauksessa ne näköjään riittivät aika pitkälle. Oon oikeastaan helpottunu että ei tartte enää murehtia ja turhautua vaan voi vilpittömästi toivoa että joku olisi oppinut kerrankin teoistaan ja miettisi asioita muidenkin kannalta. Toivon todella että joku muu on fiksumpi eikä satuta itteään samanlailla.

Dimmu Borgir @ club Teatria 2.11.2007Maanantai 05.11.2007 15:26

jaah,eipä ole turhan usein tullut tännekään kirjoteltua:P
elikkä olimme Dimmuja kattomassa oulussa ja täytyy sanoa että olisihan sillä lipun hinnalla odottanut saavansa muutakin kuin Dimmun ilman Vortexia ja Hellhammeria.Hellhammerin poissaolo oli kylläkin jo kuukausia aikaisemmin tiedossa mutta vortexin puuttuminen oli kyllä todellinen pettymys.cleanvoicet tuli nauhalta ja bassossa oli vissiinkin Zyklonin basisti. itse keikka oli kuitenkin ihan ok,joittenkin mielestä ihmeellisen lyhyt tynkäkeikka mutta mulle ainaki just sopivan mittanen reilun tunnin setti. sagrathilta vähän veto pois, mutta sairaana kuulemma ollut jo useamman vkon joten se ihan ymmärrettävää. kannatti kuitenkin mennä mutta puolikasta bändiä en halua enää nähdä. ja Amon Amarth yllätti positiivisesti:) Engeliä ei paljon tullu noteerattua.
niin ja kuvatkin onnistuivat "todella hyvin" kute huomaatte.

Niin ja eihän se jatk...Tiistai 07.11.2006 20:58

Niin ja eihän se jatkopaikka auennu..Vaan eipä joutunu noloihinkaan:>

IdolsLauantai 04.11.2006 17:35

Kävin pikkusiskon kaverina Oulussa idols-karsinnoissa. Ei ne ees laulanu oikeille tuomareille,jollekkin tuotantotiimille vaan.Jatkoon pässeet vasta seuraavassa karsinnassa laulavat näile oikeille tuomareille.Aika mielenkiintosta.

[Ei aihetta]Lauantai 29.04.2006 02:42

Käväsin tuossa oulussa keskiviikkona ja otin sitte semmosen lävistyksen huuleen..
kivvaa olla kotona.ainaki sen pari päivää.sunnuntaina vasta juhlitaan vappua!

laitetaan nyt itekki tämmönenLauantai 04.03.2006 21:07

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.
Dimmu Borgir : progenies of the great apocalypse
Thy serpent : thou bade nothingness
Thy serpent : calm blinking
Fear Factory : archetype
Rotting Christ : tyrannical
Type O Negative : anesthesia
The Gathering : in power we trust the love advocated
haastetaan:

killerb0n
Morvag
Myisha
LegalDope
mmeri
[d3lihElli]
Mac_