IRC-Galleria

absinthe

absinthe

minulle ei ole uusia kommentteja.

..ja olisi sinne voinut jäädäkin.Maanantai 28.07.2008 18:24

ja heti taas yhtä paskaa ku tänne ihmemaahan tulee takasi.pakko kait se on luovuttaa ja muutta pois,ei tämä näkkyy tästä ikinä tuu kummentumaan.

ja taas reissuun.Torstai 24.07.2008 14:13

Tänä iltanahan se ois tarkotus taas lähteä..Ouluun päin vaihteeksi.Ei jaksais:/ Mutta eipähän ainaskaa tarttenu olla kuusamossa montaa pvää tässä välissä, kyllähän täältä jo joutas. Vaan kyllä se Dark Tranquillity on ihan näkemisen arvonen joten sitä ootellessa sitten^^

oli mahtavaa!Sunnuntai 20.07.2008 20:16

Nyt se on viimein sitten nähty,Iron Maiden. Tippa oli aluksi tulla linssiin kun 10 vuotta keikkaa odottanu.. eikä varmasti enää koskaan tulla näkemään Maidenia soittamassa pelkästään tuota vanhempaa tuotantoa. Enpä ollut uskoa korviani kun soittivat Rime of the ancient marinerinkin! kertakaikkiaan mahtava fiilis.

voiko ihanammin aamun enää alkaa..Lauantai 19.07.2008 16:12

ei todellakaan ollut tarkotus eilen juopotella,mutta kummasti löysimme itsemme puoli neljän aikaan Sputnikista..noh,eiköhän tuo olotila ala olla jo muutaman tunnin päästä kohillaan kun Maiden nousee lavalle!väkijoukon keskellä palloilu ei varsinkaan juuri nyt hirveästi kiinnostaisi mutta eipä oo paljo vaihtoehtoja:/

heheTorstai 26.06.2008 03:32

nyt kyllä galleria sekoilee taas ihan kunnolla.."sinulle on 30 uutta kommmenttia"..oli tullut yksi:P

huhhuh.Tiistai 17.06.2008 20:44

on se mukavaa ku on väärässä paikassa väärään aikaan. täällä tapahtuu taas kummia eikä tiiä etes mitä pitäs uskoa. voip olla että joutuu vielä vaikka mihin sotkeutumaan:/

vitutuksen multihuipennus.Lauantai 24.05.2008 21:49

Klikkaa kymmenen satunnaista galleriasta ja laita niiden oletuksen kuvatekstit numeroiduille paikoille klikkailu järjestyksessä heittomerkkien väliin.

1. Heräsin tänään aamulla ja totesin: "Aamukankkusessa Prahassa..."
2. Toistelin:"grauh.. :sss"
3. Sanoin työtoverilleni: "hah"
4. Sitten piti tehdä: "nanna"
5. Joka kerta kun oon kotona sanon: "Hamppumarssilta 2007. Tuohon aikaan vielä poltin pilveä. En suosittele kenellekään."
6. Vaihdan ehkä oletuskuvani tekstiksi: "no ei oo söpö nalle vai :D propsit danielille <3"
7. Oon saletisti: "rakkain <3"
8. Kiljasin eilen kaupungilla: "SALAPERÄISISSÄ OLOSUHTEISSA! (alaosa on sensuroitu samoin sivut koska ne on ihan vitun karuja=DD=D)"
9. Ensivuoden tuleva mottoni on: "ugly bitch jonka Samuli_ kuvas"
10. Viimeiset sanani tulevat olemaan: "pete fresh"

haha,hyvinkait nuo sattu..

jei!Perjantai 11.04.2008 23:12

oi kiitos,ihana ihminen toi minulle eilen Weed boksin,pääsee tunnelmoimaan Hopeanuolen jälkimaininkeja.Hopeanuoletkin pitäsi kyllä kans kattoo tos joku pvä,mutta se vaan vaatiipi vähä aikaa kun kestävät muutaman tunnin..mutta tylsää yksin katsella vain:/ ja varsinkaan Akakabooto- kohtia ei yksin paljo uskalla kattoakaan^^

ookko nää nauranuLauantai 15.03.2008 13:22

Oulussa edelleen pööpöillään,eilen tuli käytyä yhtä stand up-komiikka esitystä katsomassa,Ismo Leikola ja kumppanit.oli kyllä ihan hauskat setit poijilla,Ismoa ainakin täytyy mennä uudemmankin kerran katsomaan, on se sen verran hupasa kaveri. Yritin muka sitä viunaakin kiskoa vaan oli joku outo juttu kun ei menny mikään päähän ja sitte alako vaan silimät luppasemaan eikä jaksanu ennää tuolla "kylän" pinnassa riekkua joten se ilta loppu lyhyeen. Saa nähä jaksaako sitä lähteä ollenkaa kuusamoon tänään,sen verran tympäsee tuo bussilla matkustaminen.