IRC-Galleria

ahdistaaLauantai 22.03.2008 01:58

mua ahdistaa ja väsyttää. Koirat pitäis viedä, mut en haluu mennä yksin ulos pimeeseen kylmään.

Yritin vähän nukkua tossa aikasemmin, mut ei tullu uni silmään ei. Liikaa kaikkee mietittävää. oikeestaan en ees tietoisesti kelaile mitään juttuja, on vaan tosi levoton olo ja semmonen fiilis et jotain on tekemättä, käsittelemättä.

teen kaikkee tyhmää nii et ei tarvii miettii ikäviä asioita.. tekis mieli jotenki satuttaa itseään, mut en mä tee niin. Haluisin kirjottaa jotain syvällistä, mut en keksi mitään. Kuka sanoi et parhaat tekstit syntyy tuskasta?? ehkä en vaan oo tarpeeks tuskissani... vaik kuka hullu nyt haluis satuttaa itseään vaan inspiraation takia? jos vaikka sit EHKÄ sais jotain kaunista aikaseks..

mä haluisin nyt vähän selvyyttä tähän mun elämään. Miten pitäis elää ja olla? miks ei kukaan kerro mulle ja samal sit perustele et MIKS just näin pitäis olla?

On paha olo, oikeen oksettaa. Haluisin jonkun vanhan tutun tänne pitää mua kädestä. en ees tiedä ketä kaipaan, mut jotain kelle voin sit avautuu kunnolla. joku joka ei tiedä mitään mun elämästä tällä hetkellä, mut joka silti välittäis musta ja tuntis mut vuosien takaa.. ei semmost ees oo. ei tuu mieleen ketään semmost vaik kuinka mietin.

oon varmaan tulos hulluks.. tai hullummaks. välillä kaikki on hyvin ja sit yhtäkkiä tunteet kuohuu yli ja muutun ihan oudoks. en tunnista itseäni.

Ahdistaa jo valmiiks mennä takas töihin, vaik mul on seuraava vuoro vast ens perjantaina.. viikon päästä.

Ei mua yleensä ahdista tälleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.