IRC-Galleria

RAATELU MYYTiistai 13.06.2006 15:45

Eilen saatiin taas lukea Ilta Sanomien etusivulta miten "KOIRA RAATELI 4-VUOTIAAN PIKKULAPSEN". En ostanut lehteä, mut luin sen jutun. Ei se koira ketään ollu raadellu!! Oli kyllä purrut, mut ei RAADELLU.

Tapahtuma paikka oli viikkarin ulkokansi. Koira oli ollu kiinni kaiteessa ja sitten yhtäkkiä hyökännyt sen lapsen kimppuun ja tarrannut kiinni lapsen reiteen. Omoistaja oli yrittäny saada koiraa irrottamaan otteensa vetämällä koiraa hihnasta. Lopuks joku ulkopuolinen oli tullu ja vääntäny koiran suun auki..

hmm.. tekstissä ei lukenu miksi koira hyökkäsi ja miten se yletty hyökkäämään jos se oli kiinni. Ihmetyttää myös se omistajan käytös.. jos mun koira upottais hampaansa johonkin ohikulkijaan eikä päästäis irti, nii en kyllä kiskois siitä remmistä. Ottaisin heti nokasta kiinni ja vääntäisin suun auki. Eihän se remmistä kiskominen mitään auta. Voi vaan satuttaa sitä ihmistä ku kiskoo koiraa irti.. Ihmetyttää myös et miten se omistaja ei ollu valvonu koiraansa kunnolla... ei koirat yleensä ihan tosta noin vaan ihan vieraitten ihmisten päälle hyökkää.

Mut toi tapahtuma ei missään nimessä ollut mikään RAATELU. Se koira PURI, EI RAADELLUT. Raateleminen on ihan eri asia... mut joo, pakko myöntää... Raatelu myy paremmin kuin purema. Ja iltalehdet mässäilee sillä.

jos toi mitä toi koira teki olis raatelemista niin meidän pontte olis raadellu mut jo useaan otteeseen (siis silloin alussa... silloin kun se tuli meille). itse olen sitä mieltä et koira ei IKINÄ sais purra ihmistä, POIKKEUKSENA silloin kun se joko suojelee itseään tai omistajaansa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.