IRC-Galleria

Ystävä vai ihastus??Tiistai 12.09.2006 14:21

Kattelinpa tossa pari päivää sitten Spiderman leffaa... Tunne mikä siitä leffasta jäi oli PETOS... ei sen puoleen, kyllä se leffa ihan hyvä oli, mutta se että kaverit havittelee samaa tyttöä ja pettää toisiaan sen tytön takia... huhhu.

Teoriassa kukatahansa saa ihastua keheentahansa... eikä ihastumiselle oikeen voi mitään. Mut mitä jos se että ihastuu johonkin jätkään tarkoittaa että pitäisi valita ystävän ja ihastuksen välillä?? Itse en pahemmin piittaa säännöistä MUTTA kavereiden nykyiset ja ex poikaystävät ovat kiellettyä lihaa. Samoin kavereiden pitkäaikaiset ihastukset, OFF LIMITS. Nää on hyviä sääntöjä. Miettikää nyt miten vaikeeksi kaikki menisi jos sais päähänsä että kaverin jätkä on SE OIKEA juuri MINULLE.

Ai että mua yököttää semmoset ihmiset jotka ajattelee vain itseään. Vaikka nyt sattuisikin olemaan ihastunut kaverin jätkään niin ei sen eteen tehdä mitään!! Se on kaverin jätkä! Mikä siinä nyt on niin kamalan kauheeta jos kaverisi on onnellinen jonkun semmosen kanssa kenestä sinä olet kiinnostunut?? Jos hän sai jätkän kiinnostumaan hänestä enemmän kuin sinä sinusta niin BIG DEAL, kyllä niitä jätkiä löytyy enmmän. Tällä kertaa jätkä kiinnostu kaveristasi seuraava jätkä kiinnostuu susta. Se että käyttäytyy kuin Paris Hilton (varasti Mary-Kate Olsenin jätkän ja seurusteli tän kanssa vajaat puoli vuotta) ja valitsee oman navan toisten (kavereiden/ystävien) onnen sijasta on SÄÄLITTÄVÄÄ. Eikö oikeesti voi pönkittää sitä omaa egoaan millään muulla tavalla?? Toisaalta Parisillahan on NIIN PALJON ystäviä että hänellä on ehkä varaa luopua joistakin. Ja hänhän voi aina pahan paikan tullen ostaa uusia....

Jos et kestä nähdä kaveriasi iloisena ja tyytyväisenä jonkun miehen kainalossa ja ajattelet vaan että MINUN PITÄISI OLLA TOSSA, niin ole kiltti ja katso itseäsi peilistä ja mieti sitten ansaitsetko edes ystäviä. Miksi ihmeessä pitää pilata oman ystävän/kaverin hyvän olon? Jos kaverisi näkee kivan jätkän baarissa ja niillä sattuu synkkaamaan, ÄLÄ NYT HERRA JUMALA MENE SIIHEN VÄLIIN. OPETTELE OLEMAAN ILOINEN TOISTEN PUOLESTA eikä vaan MUSTASUKKAINEN. Idioottimaista toimintaa toi toisten jätkien varastelu tai liehittely. Saatko hyvän olon tunteen siitä että pystyit viemään kaverisi jätkän? tai siitä että sinulla menee kaverin exän kanssa paremmin kuin mitä kaverillasi meni? Onko mielestäsi oikein mustamaalata kaverisi ja pettää hänet vain sen takia että SINULLA EHKÄ voisi olla kivaa sen jätkän kanssa???

En nyt halua leikkiä mitään moraalisaarnaaja ja kertoa miten sun kuuluis elää mutta yhden asian haluan vielä sanoa.. Vaikka elämä olisi kuinka tylsää tahansa ilman sitä ihanaa tunnetta mahassa kun on ihastunut, niin sen tunteen saaminen ystävyyden hinnalla on TODELLA HARVOIN sen arvoista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.