IRC-Galleria

ELÄMÄ ON...Sunnuntai 01.01.2006 17:45

ja stockmann kans!!

ei vitsi... miten parin päivän aikana voi kokea niin monenlaisia eri tunteita ja juttuja?? aloitan siitä mikä pännii eniten.

Olin eilen töissä. uudenvuoden aattona, minä istuin herkun kassassa ja mulla oli migreeni. Palvelin sitten asiakkaita parhaani mukaan, hymyilin ja juttelin ja toivotin HYVÄÄ UUTTA VUOTTA! noh, siinä välissä kun ei ollut asiakkaita pyyhin teko hymyn pois huulilta. Tämä ei sitten miellyttänyt meidän palvelu assistenti, tuotevastaavaa vai mikä olikaan. Se tuli repii mut pois kassasta ja vei mut nurkkaan. Minä olin kuulema liian myrtsin näköinen. ku kerroin että mulla oli kauhea hedari niin se sanoi että silloin minun kuuluisi olla kotona... hmm.. Kerrataanpas mitä tapahtui viimeksi kun olin kipeenä...

Oli lauantai ja tulin töihin. Mulla oli huono olo niimpä mut lähetettiin (siis julkisilla) keskustan stockmannille työterveyslääkärille (jumbossa ei ollut omaa). Kun tulin keskustaan sain tietää ettei työterveyslääkärillä ole vastaanottoa viikonloppuisin! Soitan ja ilmoitan siitä ja mulle sanotaan että mene sitten kotiin. Parin viikon päästä tämä meidän tuotevastaava vai mikä olikaan tulee mun kassalle ja sanoo että mulla on yksi selittämätön poissa olo. Selitin mitä oli tapahtunut, ja tää sitten sanoi että mulla kyllä oikeesti pitäisi olla lääkärintodistus. että minun olisi pitänyt mennä Marian sairaalan päivystävälle ensin jonottaa ja sitten pyytämään sitä todistusta. Kun kerroin että sehän maksaa, ja että yleis sääntö on että saa olla kolme päivää poissa ilman lääkärintodistusta tää Ina (joka on tän nimi ketä en oikeen tiedä mikä se on siellä Jumbossa) sanoi ettei semmosta sääntöä tässä tavaratalossa ole ja että se marian reissu kyllä tulisi kustantaa ihan itse!

tällästä siis tapahtui viimeks ku olin poissa. Koska oli uuden vuoden aatto, ja kauhee ryysis niin olin tullut töihin. Söin särkylääkkeitä jotka ei nyt oikeen halunnut auttaa migreeniin, mut tulin silti sinne ja palvelin asiakkaita ihan niin ku piti. Enkä mä sitä paitsi olis halunnut mennä päivystävälle, marian sairaalaan ja maksaa jostain todistuksesta... tää ei nyt kummiskaan riittänyt tälle Inalle ja se sanoi mulle ihan suoraan päin namaa että jos haluan pitää työpaikkani niin mun pitää esittää paremmin. Stockmannille on niin paljon hakijoiota että kyllä ne aina löytää jonkun mun tilalle.

MITÄ HELVETTIÄ!!! SAAKO YLIPÄÄTÄNSÄ SANOA TOLLEEN?? JA VIELÄ KESKEN TYÖPÄIVÄÄ??!!?? JA MITÄ VITUN OIKEUTTA TOLLA ON UHATA MUA POTKUILLA JOS MÄ OLEN KOHTELIAS JA MUKAVA KAIKILLE ASIAKKAILLE?? MYÖNNÄN ETTEI MULLA OLLUT KESTOHYMYÄ PÄÄLLÄ, KYTKIN SEN POIS TAUOLLA JA SILLOIN KU EI OLLU ASIAKKAITA, MUT EI SEN TAKIA VOI UHATA POTKUILLA!!!! SAMASSA VITUN HERKUSSA ISTUU KASSASSA SEMMOSIA IHMISÄ JOTKA EI TERVEHDI ASIAKASTA, EI HYMYILE EIKÄ TOIVOTA HYVÄÄ ILLAN JATKOA/JOULUA/UUTTAVUOTTA TAI MITÄÄN MUUTAKAAN!! MUTTA MUA SITTEN KYLLÄ UHATAAN POTKUILLA KU MÄ EN YHTENÄ PÄIVÄNÄ JAKSA HYMYILLÄ KOKO AJAN!!

TIETÄÄKÖ KUKAAN MIKÄ MIGREENI ON??!? SE SATTUU, KAIKKI ÄÄNET JA VALOT ÄRSYTTÄÄ.

Minneköhän tosta vois sit tehä iloituksen?? ei toi ole reilua. KAIPAAN TAKAISIN KESKUSTAN STOCKAAN <itku>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.