IRC-Galleria

HAJOANTiistai 03.10.2006 15:10

Mä OIKEESTI hajoon tonne töihin... siel ei vaan jutut toimi!!

jos mut nyt pitää laittaa sinne kiskaan seisoo, nii vois mulle sit kans kouluttaa siihen tehtävään!!!

eilen taas sekoilin siel ku en tienny et joku mies tulee jonku sikari lähetyksen kans! EI KUKAAN OLLU KERTONU MULLE!! En tienny mihin ne sikarit pitit laittaa ja mihin ne akku vedet kuulu. Enkä tienny mitä tehdä sen lähetteen kans.. NIIMPÄ JÄTIN SITTEN KAIKEN SIIHEN TISKIN TAAKSE. LAITTAKOOT PAIKOILLEEN KEN OSAA. Ja sit se mies alko kyselee et miten humidor myy... mistäs mä voin tietää?? en minä noista tiedä yhtään mitään.

sekoilin sit myöhemmin sen veikkauskoneenkin kanssa kun se on jotenkin HIDAS ja sit menin paniikkiin et teinkö jotain väärin ku ei oo ollu siihenkään mitään koulutusta...

Ja joskus kaheksan aikaan niin ANKKA tulee sinne jotain vittuilee mulle!! eka en ees tunnistanu sitä.. se vaan kuuli kun sanoin sille toiselle asiakkaalle et en tiedä noista sikareista mitään.. No sit se alko tenttaa mua niist sikareist. Ja mä en eka tunnistanu sitä nii mä sekoilin jotain ihan omaa ja sanoin sit et en oikeestaan tiedä noist mitään ku yleensä istun herkun kassal. Ankka sit siihen että "sen kyllä huomaa!!". Ja se Ankan kaveri... se oli ihan idiootti. Kysy et onko meillä ollenkaan pieniä askeja. mä vastasin et on. Ja se kysy uudestaan et onko meillä siis semmosia pieniä askeja. Vastasin taas että on. Mut ei se näköjään uskonu... kysyin sit et mitä se halus.. vihreen smartin.. ok. otan sen sielt hyllyst.. sit ku se on maksanu nii sit se sanoo et se haluis kans stidit, jos mult löytyy...

Vähänkö mua otti päähän eilen. ONNEKS ei tarvii mennä töihin seuraavan kerran ku vast pe. toivottavasti siel on silloin jotain kivoja ihmisiä... ja toivottavasti mä EN OO KISKAS. Eilenki oli niin tylsää ku ei ollu mitään kivoi ihmisii töis..

Mä en muuten enään mee kiskaan. Päätän nyt. en mee kiskaan seisoo ennen ku oon saanu sen veikkaus koulutuksen ja sen sikari koulutuksen. Ei oo kiva seistä siin kiskas ku ei osaa mitään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.