IRC-Galleria

kanat vs. horot, akat vs. ämmätTiistai 17.01.2006 16:07

katoin tos eilen illallla cheatersia... Miks on silleen et kun mies pettää naista niin nainen käy sen toisen naisen kimppuun?? Eihän se toinen nainen vältämättä tiedä että se mies seurustelee jonkun toisenkin kanssa... se mieshän silloin pettää molempia naisia. eikö silloin olis järkevämpää että tytöt liittoutuis yhteen ja torpeedottais sen miehen?? näin ainaki mun mielest.. mut jotenkin se ei vaan toimi..

tulee mieleen yks ilta ku oltiin baarissa ja tanssin yhen jätkän kans. sit ku menin vessaan nii yhtäkkiä kauhee akka lauma ympäröi mut ja alko haukkuu mua ja jotain uhkaili.. Se jätkä kuulema seurusteli jonkun tytön kaverin kanssa. MISTÄ MÄ SEN OLISIN VOINU TIETÄÄ??? Mä en tyrkyttäny itteeni sille sällille vaan se tuli ihan omasta tahdosta siihen muhun kiinni kiehnää ku tanssittiin kavereitten kans. Ja sit tanssin sen kans vähän aikaa. Miks siis mulle tullaan siitä huutamaan? En tuntenu sitä jätkää enkä niitä tyttöjä jotka sit tuli haukkuu ja uhkaa. sit ku ihan rauhallisesti ja nätisti sanon et menkää hei huutaa sille jätkälle ja jättäkää mut rauhaan, en voinu tietää et se on varattu eikä tanssiminen merkitse mitään niin tulee takas et "ole sinä vitun huora hiljaa!" MITÄ JÄRKEÄ?? alkoholiko pistää päät noin sekaisin vai mikä on? onko se vaan sitä että kaikki naiset kilpailee keskenään ja kaikki tuntemattomat naiset koetaan uhkana?? Onko kaikilla naisilla todellakin niin huono itsetunto? Ite en ikinä alkais tappelee jonkun jätkän takia. Mies saa ite päättää kenen kans se haluaa olla. Ei siinä tarvita mitään kissa tappelua.

Väkisinkin tulee mieleen se yks ilta HLssä... Oltiin frendien kans bilettämäs.. paikalla oli joku polttari porukka ja ne halus sit tanssia semmosella korkokkeella. Ne siis tuli ihan kiltisti kysyy frendilt et jos ne sais tanssii siin. frendi tuli alas, ja polttari porukka sai korokkeen. Kun ne lähti korokkeelta otettiin se takaisin. No siitähän vasta sitten riita synty ku ne olis halunnu takas. HLssä oli kaks koroketta ja ne muijat oli jo vallannu yhen niistä ja nyt ne halus tänkin. sanottiin sit et nehän lähti jo korokkeelta pois ja niilhän oli se toinen koroke.... Jooh, mut ei... ei kelvannu. Ne halus molemmat. ei kuiteskaan haluttu antaa koroketta niille ja sanottiin se suoraan. Silloin pari akkaa kiipes sinne korokkeelle ja alko tönii meit.. yritti kai tönii meidät alas. no ei välitetty tönimisistä vaan jatkettiin tanssimista (olis muuten voinu käydä tosi huonosti jos joku olis tipahtanu sielt korokkeelt alas, tai jos koko koroke olis kaatunu). akat sit turhautu siitä ja alko haukkuu.. "teillä on pienet tissit ja isot perseet" "te ette ikinä tuu saamaa miestä" eihän siinä voinu ku NAURAA.... PIENET TISSIT... ISO PERSE... huhhu... ette saa miestä... hmm... kaikki seurustelee vakituisesti... (ok, mä en ehkä seurustellu ihan vakituisesti mut samana iltana tapasin avokin). Muutenkin ihan naurettavaa tommonen! Ja hyvä jonkun laudan on mennä sanoo toisille ettei toisel oo tissejä... huhhu.

Mikä vittu naisii vaivaa?? miks käydä omien kimppuun tolleen ihan ilman syytä?? huomionkipeyttä?? Ja miks saan vihaista silmää jokaiselta pienirintaiselta naiselta (siis tuntemattomilta)?? mustasukkaisuuttako? AIKUSTUKAA NAISET VÄHÄN!!!!

Mitä iloo siit on et käy hyppii toisten silmille baarissa? Mitä vitun hyötyy siit on et käyt käsiks johonki ventovieraaseen toiseen naiseen, poke heittää sut ulos ja kävelet kotiin naama ruvella?? näät painajaisii siit miten se toinen nainen repii silmät sun päästä... ku kävit siihen käsiks.. pitkät AIDOT kynnet tekee pahempaa jälkeä ku teko kynnet..

MULLE EI VITTUILLA!!!! ... eikä mun kavereillekaan <virne>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.