IRC-Galleria

Miksi taas satutit??Keskiviikko 18.01.2006 13:25

voi elämä.... Taas toi koira flippas... <itku> kävi kiinni käteen... onneks ei tullu mitään pahaa jälkeä... mut sattuu ihan vitusti <itku> saa nyt kattoo et minkä näköinen tää käsi on parin tunnin päästä... et tuleeko paljonki mustelmia. vaan yks haava ONNEKS. Ja sekin aika pieni... syvä mut pieni.. vasemman nimettömän kynsinauha revenny kokonaan.. Jos ei tuu mustelmia niin nää haavat voi ihan hyvin pistää jonkun muun piikkiin... vaik et jäi kassan väliin (vaik se periaattees mahdotonta... siis et siit tulis tämmönst jälkee) tai et mattoveitsest ku hyllytintavaroita....

Jos avo saa tietää nii se pakottaa luopuu koirasta <itku> <itku> en mä halua siitä luopua... ja nyttenki se on käyttäytyny ihan hyvin jo monta viikkoa. Ja kyl se nyttenki ties et se oli tehny väärin. toruin sitä ja se rauhottu. Käveltiin kotiin ja kun tultiin ovelle ja olin vetämäs avaimia taskusta nii se meni ihan kyyryyn... luuli kai et aioin lyödä sitä <suru> (sitä siis aikasemmis kodeissa lyöty).

pitää vaan pitää tiukkaa linjaa... ei enää makoilee sänkyyn ei enää paijauksia sohvassa... pitää taas aloittaa ihan alusta. ei koira sais purra ihmisiä. tääkin jupakka alko siitä ku en antanu pontuksen mennä yhen tädin luo joka aina antaa sille karkkia. Sit se vaan kävi kävi päälle. Onneks se rauhottu heti ku sain kiinni sen kaulapannasta eikä tullu uudestaan kimppuun ku päästin irti (silleen se teki silloin alussa).

Miks se tekee tälleen?? selvästi se testaa omaa asemaansa meidän laumassa. mut millä muilla tavoilla voin sen sille näyttää? Se kävelee viimeisenä ulos ovesta ja sen pitää odottaa lupaa et saa syödä. Käskyt viedään AINA perille... taitaa lepertely nyt sit loppua kokonaan... ei oo enään mun mussukka vaan KOIRA.

Ulkona muuten tosi kylmä.. täällä -12 ja TUULEE.. venäjäl -25... huomiseks kuulema luvattu viel kylmempää... ja mä ku just toivoin et koht tulis kesä.. no, kyllä se sieltä vielä tulee...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.