IRC-Galleria

mustikka piirakkaa!!Torstai 26.01.2006 16:49

tänään tein sit sitä mustikka piirakkaa <hymy> nam... jouduin tekee tupla satsin.. enkä mä löytäny meidän mittoja.. (dl) mut ei se mitään <virne> saa nyt kattoo mitä tosta tulee... toivottavasti hyvää.. Broidi tulee maistaa. Sil on harkat puol viis nii se tulee tänne chillaa siks ajaks. En oo nähny broidii pitkään aikaan... tai no, näin mä se sunnuntaina, mut en silleen kunnolla.

Meillä oli myyntiryhmäpalaveri eilen... ei näytä hyvältä <suru>

Kalle tuli eilen kassalle ja kertoi ostaneensa mulle kukkia... ne kukat on jotain 1,5m.. okei.. ku tulin kotiin nii se oli ostanu jotain viherkasveja. TOSI SIISTEJÄ <cool> oikeesti tosi kivat. Ku ei toi mun pikkunen kaktus tätä meidän kämppää oikeen korista <hymy> Nyt ku viel pääsis ikeaan ostelee vähän tauluja, hyllyjä ja bambuja nii sit olis kiva. Ja sit ku viel sais pidettyy tän kämpän siistinä.. NE ON NE KOIRAT JOTKA SOTKEE! heh.. joo joo... en oo maailman siistein ihminen, mut mä olen ainoo joka imuroi ja siivoo tääl. Nii pakko siivoo pari kertaa viikos. Näkisitte vaan miten mä biletän tääl imurin kans <cool> <virne> siivoominen on paljon kivempaa ku kuuntelee musiikkii ja tanssii samal <hymy> ... ainii... pitäis viel ostaa tuolit keittiöön.. hitsi ku ei oo varaa kaikkeen.. pitää priorisoida... eli hyllyty ja bambut! <virne> ja joku kiva matto olkkariin... tiedän jo millasen haluan, mut siihen jää kaikki koirankarvat kiinni, nii se ei oikeen silleen oo hyvä..

Nyt tuntee jo piirakka tuoksun <hymy> njam!

tänää äidille.. se poistaa Pontuksen tikit hännästä... tekstasin eilen Pontuksen entisille omistajille, mut ei oo vastannu..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.