IRC-Galleria

Mikä tarve kilpailla??Tiistai 31.01.2006 21:04

Miks kaikessa pitää kilpailla?? Telkkarissa kilpaillaan nopeudessta, pituudesta menestyksestä ja kauneudesta. Kilpaileminen alkaa jo ihan lapsena. Kilpaillaan siitä kuka juoksee kovimpaa jne. tää on ihan normaalia. Eikä siinäkään ole mitään vikaa jos joskus vähän kerskuu taidoillaan tai omaisuudellaan... (vaikka mun mielestä vain lapset tekee silleen <virne>) Kilpailussa ei oo mitään vikaa niin kauan kun se on hallittua ja hauskaa. Huolestuttavaa on se kun kilpailemisesta ja voittamisesta tulee pakkomielle.

Kun kilpailee KAIKKIEN KANSSA (niiden tietämättä) ja on PAKKO VOITTAA. Tällöin kaikki on sallittua. Saa valehdella ja puukottaa selkään, saa teeskennellä ja käyttää hyväkseen. Kilpaillaan älyttömistä jutuista, ja on aina oltava pikkasen parempi kuin toinen tai edes uskotella toiselle että on parempi (vaik ei toinen edes pidä tilannetta kilpailuna).

Jos toisella on 3 hyvää ystävää niin tällä yhellä pitää olla 4 erinomaista ystävää, tai sit ainakin uskotella toiselle että näin on. Jostain ihmeen syystä joillekin tulee jokin ihme tarva "kaunistella" totuutta. Miks ei ihmiset voi olla tyytyväisiä omaan elämäänsä ja itseensä?? Oma PAREMPI elämä ja minä saavutetaan toisia ihmisä loukkaamalla ja valehtelemalla niille. Siltikään hyvä olo ei kestä kauaa eikä elämä hymyile. Masentaa ja itsetunto lähenee pakkas asteita ja muutenkin pitää olla pikkasen välinpitämätön. Säilyttää se COOL <cool> <virne>

Varmaan vaikeeta ja nakertavaa elää valheessa ja sen kanssa et on ehkä jopa satuttanu jotain pahasti vain oman egon pönkittämiseks... Kaikki siks et haluais olla PAREMPI kun TOI! älytöntä. Lapsellista käytöstä toi oman egon pönkittäminen toisten kustannuksella, loppupeleissä se kostautuu vain itselleen. Uskon karmaan, ja "trefaldighets lagen" <hymy>

Lopettakaa se teeskentely ja esittäminen. Pitäkää kiinni siitä mitä teil on, niistä aidoista piirteistä ja antakaa mennä! olkaa nyt herra jumala OMA ITSENNE. lopettakaa se todistelu että olette olemassa ja ja että olette erikoisia ja tärkeitä ja haluttavia! ei kukaan halua feikkiä ihmistä. Aidoista pidetään.

KYLLÄ SUT HUOMATAAN KU OOT VAAN ITTES!!! niih.. ettäs tiedät!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.