IRC-Galleria

Jätän sutMaanantai 29.01.2007 13:29

Elikkä luin jostain lehdestä vähän aikaa sitten ettei kavereita voi jättää.. et poika/tyttöystävän voi (ja pitää) jättää jos ei haluu mitään enempää sen kans, mut kaveria ei voi jättää. artikkelissa luki että kaveriin ei ehkä tarvii pitää hirveesti yhteyttä lähettää vaan ystävänpäivä kortin ja joulukortin. Ja käy välillä kahvilla sen kans ja vaihtaa vähän kuulumisia. Ainoo hyväksyttävä asia minkä takia ystävän saa dumpata on et se on puukottanu sua selkään. Maannu poikaystäväs kanssa tai jotain muuta vastaavaa.

HÖPÖ HÖPÖ! Kai nyt kaverinkin voi jättää. Miks ei kaverit vois kasvaa erilleen? miks pitäis olla semmosen kans kenestä ei oikeesti tykkää? Joo joo, on niin kivaa kun kännykkä on täynny "mukamas kavereiden" numeroita ja aina voi soittaa jollekkin jos on vihainen jollekin toiselle. Ei kannata pistää välejä poikki koska saattaa vielä joskus TARVITA tätä henkilötä. Ehkä se tuntee jotain kivoja ihmisiä, tai sillä on joku vippi johki..suhteet eri paikkoihin on aina hyvä asia.

HUHHU! eikö ystävyydessä päde kuiteskin aika samat säännöt kuin seurustelussa? jos ei halua olla jonkun kanssa niin sit se sanotaan suoraan. LO-PE-TE-TAAN. Ei tehdä silleen ettei vaan enään oteta yhteyttä ja sit jossain vaiheessa tekstataan että hei, nähtäiskö. "joo tiedän ei olla pidetty yhteyttä pitkään aikaan, niin eikö nyt olis aika taas nähdä. plaa plaa plaa".. BULLSHIT. Kai nyt ihminen saa ite päättää kenen kans se kaveeraa. Jos joku vanha kaveri on muuttunu tai ite on muuttunu nii eikai sille voi mitään. Ei silloin tarvii olla sen kaverin kans. EI TARVII OLLA KAVEREITA. Mä aion ainaki olla niin ITSEKÄS että päätän kenen kans haluun OIKEESTI olla kaveri ja kenen kans en. Sanon vaan että juuh, eipä sun tarvii enää soitella mulle. Eipä mua vois vähempää kiinnostaa noi sun jutut.

Juu oon ilkee ja itsekäs paska. Mut mul on oikeus olla semmonen. Minkä sille voi jos haluu mielummin olla semmosten ympäröivänä joista oikeesti pitää ja keiden kanssa jakaa edes osittain saman arvomaailman.. Ja jos joskus hiekkalaatikolla ollaan oltu parhait kavereita niin ei se tarkoita sitä että nyttenkin pitäis olla. Ollaan nimittäin opittu vaikka mitä täst maailmast näiden vuosien aikana. Toinen oppinu käyttää ihmisiä hyväkseen toinen jotain aivan muuta..

teen itselleni palveluksen JÄTÄN SUT.




ps. tänään oli muuten hyvä kolumni satasessa... ds

ps.2 sit on tietty näitä ihmisiä josta ehkä on kiinnostunut ja silleen mut ei oikeen tunne niitä kunnolla, ei voi laskea kavereiks/ystäviks, ja niiden kaa voi sit pitää yhteyttä silleen et vaan välillä soittelee tai lähettää jonku kortin.. <virne>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.