IRC-Galleria

mikä mul on???Keskiviikko 15.02.2006 16:09

ei oo tullu kirjotettuu tänne pitkään aikaa... semmosii asioit vaivannu mitä nettiin ei oikeen voi kirjoittaa... turvauduin sitten siihen "vanhanaikaseen" paperiin ja kynään. Muutenkin tähän ehkä silleen vähän tylsä kirjoittaa.. tähän ei jää mitään koskettavaa. tässä ei nää jos on ollu vihainen ja painanu kynää paperiin niin et teksti on painautunu seuraaville sivuille. Tässä paperi ei repeä, eikä se muutu aaltoilevaks jos itkee samal ku kirjottaa. Teksti ei suttaannu... tää on aika eloton tapa kirjoittaa. ei auta mua samal taval ku kirjaan kirjoittaminen.. mut ei mun nyt tästä pitäny kertoa...

elikkä sain silloin uudenvuoden jälkeen kunnon migreeni lääkkeet. Sanottiin että jos ei hävii nii pitää käydä lisätutkimuksissa.. on mulla vieläkin joka viikko migreeniä mut ei yhtä paha ku silloin, ja särky hävii lääkkeillä. Nyt vaan vaivaa unettomuus. Ei yksinkertaisesti saa unta.. sit ku vihdoinki nukahtaa nii herää taas vähän ajan päästä. Pitäis varmaan hakee jotain unilääkkeitä. Kyllä ne niitä mulle antais..

en nyt oikeen ymmärrä mikä mul on.. kokoajan semmonen itku olo. Ja on TOSI vaikeet kertoo jollekkin. Heti ku miettii omaa pahaa oloa niin alkaa itkettää. Ja mähän en tunnetusti itke!!! en ainakaan kenenkään edessä. ei mulla silleen mitään hätää ole. Kaikki ok, pelottaa vaan tää päänsärky. luultiin et se olis stressi peräistä migreeniä ja et se paheni ku niska ja hartiat niin jumissa. Syöny lihaksia rentouttavia, tulehdus kipulääkkeitä ja migreeni lääkkeitä ja silti päätä jomottaa ja niska ja yläselkä aivan jumissa. Pitäis kuulema käydä fysioterapeutilla, mut ei nyt olis varaa.. Pitäis käydä siel jatkotutkimuksissa, mut en uskalla. Mitä jos mul on joku vika?? mitä jos se mikä mul oli ala-asteel on palannu?? en haluu!! sillo olin niin pieni etten ymmärtäny mist oli kyse, ei tajunnu pelätä, mut nyt tajuu!

Kallen mummi kyl sano et kannattaa mennä niihin tutkimuksiin. Eihän mua voi hoitaa jos ei tiedä mikä mua vaivaa.. totta. Järki sanoo et pitää mennä mut jotenki ei vaan pysty..

tuntuu tyhmältä selittää omia ongelmia, ku muillakin on niitä ongelmia... mut sitävartenhan päiväkirjat on.. eikö??

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.