IRC-Galleria

voihan sen tälleenki tehdä...Torstai 16.03.2006 18:05

elikkä päivän treeni sit nyt suoritettu.

koirien lenkitys meni vähän pitkäks <hymy> Kävin vähän tutkimus matkal... asunu täs ny yli puol vuotta enkä oo tienny et lahden toisel puolel kukkulan takana on KAKS koira puistoa (toisessa jopa agi esteet) ja vermo. HYVÄ MINÄ.

tänään sit löysin ne. Ja Pontus sai ekaa kertaa elämässään nähä hevosia (tai mistä mä tiedän onko senähnyennen ku se tuli meille, mut ei vaikuttanu siltä) <hymy> se oli kauheen kiinnostunu niistä mut kummiski arvosti niitä.. ei uskaltanu mennä kauheen lähelle (en olis ees päästäny) haisteli ilmaa ihan kauheesti ja "jutteli" niille (piti semmosia pieniä vinku ja kurlaus ääniä<sydän> )

sit seikkailtiin vähän pajamäes ja lepuskis... kivoja taloja... sinne vois muuttaa.. ainoo vaan et siit menee se helvetin junarata. Mut liikuntaa sai, ja molemmat koirat nukkuu nyt niin tyytyväisinä <sydän>

Bogie on muuten oppinu avaamaan ovia. ensin luultiin et se on Pontus joka availee niitä mut sit selvis et se onkin Bogie.. se oli avannu makkarin oven. Ja Pontus oli löytäny mun Sellen ja pureskellu sitä <itku> nyt se pitää korjata..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.