IRC-Galleria

voi itku!!!Lauantai 25.03.2006 00:10

Minkä menit nyt pontus tekemään?? avo haluu nyt tost mun koirast eroon... <itku> se on tuhonnu nyt KAKS sohvaa.. Mitä mä nyt oikeen teen?? emmä voi siitä luopua.. enkä antais avolle IKINÄ anteeks jos se pakkotais mut luopuu siit...

tää keskustelu ollaan käyty aiemminkin...sillo ku pontus tuhos sen ison sohvan... sillo avo anto periks.. nyt ei sit oikeen tiedä.. Se tietää mun kannan. ehkä tää nyt sitmenee siihen et joudutaan muuttaa erilleen.. minne mä sit muutan?? en saa mistään kämppää näin nopeesti...

Joutuu muuttaa vähäks aikaa takas porukoitten luo.. vaik sekin on aika mahdotonta ku äiti ja broidi on allergisia.. emmä voi muuttaa sinne pontuksen kans.. Avo lähti just kotoota. Ei kestä olla samas kämpäs ku pontus. Jotenki tuntuu että se reagoi todella lapsellisesti.. sohva on vaan TAVARA, pontus on ELÄIN.

en oikeen nyt tiedä mitä pitäis tehdä.. ku ite en pysty käsittää tommost ajattelu tapaa. Jos ottaa eläimen niin kyllä siitä silloin herra jumala pidetään huolta. Ihan sama mitä se tuhoo nii siitä pidetään huolta. eikä koiran tarvii päästä kaikkiin huoneisiin... olkkari voi olla kiellettyä aluetta silloin kun koirat on yksin koton.. Huomen vien kyl Pontuksen äidille hoitoon.. en voi jättää sitä tänne.. onneks pitää olla vast klo.12 töis.. pääsee puol seittemält... hyväl tsägäl saan lainata äidin autoo... hmm.

Miks kaiken pitää olla niin vaikeeta..??

oon täs miettiny et miten erilaisia me avon kanssa kummiskin ollaan.. ne asiat jotka merkitsee mulle jotain ei välttämättä merkitse avolle YHTÄÄN MITÄÄN... ja sit just toistepäin. Ne mitä merkitsee sille ei välttämät merkitse mulle..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.