IRC-Galleria

voi Ponttea...Maanantai 10.09.2007 13:34

Käytiin perjantaina eläinlääkärissä, piti vaan varmistaa mille toi koira on allerginen ja sit tutkituttaa korvat.. Noh, eläinlääkäri sitten sanoi ettei usko että Pontuksella olis allergia, vaan kilpirauhas häiriöitä <suru> Otettiin verikokeet, tulokset saadaan keskiviikkona..

luin netistä koirien kilpirauhas vaivoista, ja nyt soimaan itteeni etten oo tajunnu tätä ite aikasemmin..

lainattu koirakopla sivulta

"Yleisin oire on haluttomuus ja tylsyys. Koira on tavallista laiskempi ja sitä ei huvita puuhastella samalla tavalla kuin aikaisemmin. Koska aineenvaihdunta hidastuu, saattaa koira olla viluinen ja hakeutua kotona lämpimään kohtaan nukkumaan.

Tavallisimmin huomiota herättävät ensimmäisenä erilaiset iho-oireet. Turkki saattaa ohentua. Karvan väri voi muuttua vaaleammaksi ja se alkaa muistuttaa pentukarvaa.

Selvästi karvattomia alueita voi syntyä aluksi häntään, mahan alle ja kylkiin"

siis ihan samat oireet ku Pontuksella... miten en oo tajunnu?? oon laittanu ton karvanlähdön allergian syyks (vaik koira ei ees kutise, tyhmä minä) ja se et Pontus hakeutuu lämpimiin kohtiin ei oo mun mielestä ollu mitenkään ihmeellistä, monet koirat tekee silleen.. ei mulle tullu mieleenkään mitkään kilpirauhas häiriöt.. Ton haluttomuuden lähteä ulos oon jotenki vaan ajatellu et sitä väsyttää tai et on liian kuuma... koska kyllä se sitten esim. puistossa vetää hirveetä rundia ja leikkii kaikkien kanssa.. jotenki vaan tuntuu siltä et kyllähän mun olis pitäny huomata.. nytkin mentiin eläinlääkärille koska halusin varmistua että mille kaikelle toi koira nyt sit olis allerginen.. ja piti tietty tutkii ne korvat. en osannu odottaa mitään tämmöistä..

Tuolla koirakopla sivuilla lukee että vaiva on hoidettavissa lääkityksellä... tuntuu vaan jotenkin niin epäreilulta että noin nuori koira nyt joutuis syömään lääkkeitä koko sen loppuelämän.. <itku> mitä jos se ei olekaan se kilpirauhanen... jos nää oireet johtuu jostain muusta, eikä oo tietoa että mistä. Ei sekään olis kivaa. Se olis tavallaan vielä hirveempää... ääks.. en nyt tiedä yhtään et mitä pitäis ajatella..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.