IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 28.11.2006 23:03

ei tätä kukaan lue, mutta mitäpäs siitä.. muahhahhhaa

"Ytimekkäin otsikko ikinä"Torstai 28.09.2006 02:25

"Henkevää ja jotain juuri sinuun vetoavaa."


niin.. vastalause niille kaikille jotka osaavat jotain. Lähinnä kirjoittamisen jalon taidon. Noh minä ainakin näpyttelen ajatukseni, harvat semmoiset, hyvin nopeasti jos ei sormiin satu. pahmökspoks

pöö!!Tiistai 12.09.2006 16:13

vaihteeks uusi kirjoitelma siis tänne näin

ulkona räjäytellään taas jotain, aika hassuu.. mut ihan hyvä ku ehkä ne sit saa valmiiks ton risteyksen. kohta menossa kouluun.. huoh masu on täynnä jotain ihme valmisruokaa, namnam. illalla teatteri jiihaa.. opettaja sanoi ettei saa sit riehua, pitää varmaan totella, niin ihan ku en muutenki ois. ainii upokas on pois vuoden :( nyyhkis. zököparka. hih! hah! pöh!

kohta on synttärit jee!! okei, okei, viel kaks kuukautta mut silti :D jeeeh

juu jatkakaa elämäänne, jos tähän kukaan pysähtykään

korjausLauantai 24.06.2006 23:27

korjaan edelliseen. lähetin palautetta..

tietoa->yhteydenotto

mahtavaa... en tosin usko että toteutus alkaisi ihan hirveän pian...jos milloinkaan

njuu

:(

[Ei aihetta]Lauantai 24.06.2006 23:18

ainiii... ^^ tämmönenki oli olemassa hih. Olenko asiallinen vai asiallinen =). Harmi ku tänne ei voi piirtää, siinä ylläpidolle hyvä idea.. täällä ei taidakkaan ees olla semmosta palautetta -osiota :C.. no eipä mittäää ^^

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.05.2006 01:28

Sain äsken hyvän idean, mut sit en itekkään halunnu kuulla sitä.
Tajusin kans ettei ois kiva olla tasapainonen ihminen, menis kauheen tylsäks elämä ku ei koskaan oikkuilis. Tosin vois olla vähän tasapainosempi ja järkevämpi hituC pitempiä ajanjaksoja, kun nyt. Tai no ei just nyt mut kumminki. Anyway or the other.. or the one I already have walked or the one I will never walk.. or the one I already missed.. anyway jne I guess..

Selvää toi munki ajatuksen juoksu.. Tänään huomasin etten tajuu omii juttujani läheskään aina.

Oon panostanu ihan sikana kokeisiin nytki, yllätän itteni päivittäin lukemasta.. nii pari koetta vielä ^^.. lömälömäkësäkësä... =)

öö öTiistai 30.05.2006 01:14

liikaa ajatuksia
harmi

tilannekatsausMaanantai 15.05.2006 01:45

Viimeaikoina on ollut niiiin outo olo välillä. ei pahalla outo, hyvällä. mutta silti erittäin hämäävää. ajatellut vissiin liikaa, ja vähän outoja asioita. kehotettiin jopa olemaan miettimättä (kiitos vain). tavallaan jos ratkaisisin ongelman niin etten kerro mitä ajattelen, toisaalta sitten täytyn ajatuksilla ja se ei tee hyvää kun pää räjähtää. jos mun ajatukset ois ees jollain tavalla toisiinsa liittyviä niin vois kirjottaa jonkun kirjan, mutta ei.. no säästympähän vaivalta ja jää enemmän aikaa ajatella.. aina parempi ja kaikki voittavat (paitsi rakettiryhmä, ne ei koskaan voita).

rakas päiväkirjaTorstai 11.05.2006 00:53

Haluaisin oppia olemaan häpeämättä mitään. Kiitos.

hmmTorstai 04.05.2006 01:38

erittäin sekava olo, en tiedä, en tiedä.. tiedätkö sinä?