IRC-Galleria

aiinoo-

aiinoo-

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

maanantai aamuna krapula ja vapina...Maanantai 07.01.2008 19:18

oliskin ees krapula, mut kun ei. puutunu olo kotona olemiseen. argh. kiellettiin menemasta kouluun tan niskan kanssa, niin jaimpa sit kiltisti kotiin. mitahan sita keksis. vois tietysti nukkua taas koko paivan, niinkun eilen. haha.

hannah tietaa nyt sitten mita tapahtu viikko sitten perjantaina, jotenkin kevyt olo. ihan kun kivi ois pudonnu sydamelta. huoh. ei tarvii esittaa enaa mitaan.

mutta niskat edelleen kipeena, perkele. ja vasyttaa vaikka oon nukkunu enemman kun laki sallii. pitas teha se ranskan projekti, mut arvatkaa kiinnostaako. ei sitten yhtaan. ja jos meen huomenna kouluun niin, saan vaan lisaa projekteja tehtavaks. argh. se kuviksen romantiikan ajan taidenayte. argh. etta miten inhoonkaan mun kuviksen opee. kunnon tantta. argh. ja se ranskan opettaja on puoli sokee ja kuuro. voisin siis pitaa sen esitelman ihan hyvin enkuks ja saisin kympin. nerokkain idea pitkaan aikaan. haha.

tekis mieli lahtee puntille, mut ei nailla niskoilla. perkele. haluisin teha jotain muutakin kun vaan vetelehtia kotona. argh. kohta tulee "serkkeupoika" hoitoon. argh. pitaa sit sen kans leikkia jotain ninjasoturia. argh. voisin menna nukkuun ja sanoo et paata sarkee ihan kamalasti, niin valttyisin ninja leikeilta.

heippa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.