IRC-Galleria

aiinoo-

aiinoo-

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

tytto onnellinen!Keskiviikko 23.01.2008 02:02

ihana paiva! vaikka onkin tiistai. kivaa kivaa kivaa.

paiva alkoi loistavasti, olin bilsan tunnilta ~5min tyylikkaasti myohassa. harvinaista kylla, opettaja vaan hymyili eika alkanu nipottaan. bilsan tunnin jalkeen olin menossa yhteiskuntaopin tunnille, niin lahes tormasin ivaniin. sen ekat kommentit oli "wow! wats up?!" olin hetken kassalla, kunnes tajusin hymyilla ja vastata jotain sille. se jatko matkaansa, mut yhtakkia se sit huutikin mun peraan et miksei olla tormailty enaa pitkaan aikaan. olin iso kysymysmerkki, en kyenny vastaamaan mitaan, virnistin vaan epamaarasen hymyn ja jatkoin matkaani. damn. miehet on omituisia. sitten nain sita taas ruokailun lopussa, ja se teki sellasen ihme kulmakarva tempun. hajosin. flirttia?! no ei kai. :D ja koulun jalkeen se oli parkeeraanu sen auton just sillai et kaikkien taytyy vaistaa sita kun lahtee koulusta. tyyppi istu autossaan, ja kun se huomas et ma kavelin sen auton edesta niin eikohan se fiksuna poikan soittanu torvee ja vilkutti mulle. damn, ma saikahdin kuoliaaks. sit se huuti mun peraan et sori.

ja kuviksen tunnilla oli puhetta unista... ja tottakai mun poytapartneri kysy et millasia unia ma naan. hajosin. kerroin et aina niissa unissa on sama tyyppi. ja sit kun naan sita tyyppia koulussa, niin se vaikuttaa silta kun tietais jotain mun unista. pelottavaa. ja sit se kysy multa et miks naytan yli onnelliselta, ja et on outoo kun mulla oli kirkkaan keltanen paita keskella masentavinta vuoden aikaa. kaikkien kuulema pitas nayttaa positiivisilta, edes jotenkin. mun positiivisuuden aiheutti ivan. ja moni muukin pikku juttu. niin ja ms.lockwood oli heittany bobbyn pois mun kuviksen ryhmasta, damn, tylsa kevat tiedossa. :< mut tanaan bobby tuli moikkaamaan mua kesken tunnin, ja se sano et silla on muka ikava mua. nauroin.

en edes muistanut etta koulussa voi olla kivaakin. odotan huomista enemman kuin innolla. millonkahan viimeks olisin lahteny kouluun mielellani? en voi edes muistaa. huomenna on pitka juttu tuokio tiedossa ivanin kanssa. tosi pitka. vaikka ainahan ma olen uhonnut etta meen puhuun sille, mut aina se on vaan jotenkin jaanyt. mut tanaan oli kiva kiva kiva paiva.

yks huono juttu.. heath ledger loydettiin kuolleena pari tuntia sitten. :< se nayttelija leffasta brokeback mountain. tyyppi oli vaan 28 vuotias. :< oi voi.

hymyilyttaa. :> ja btw, eilen will lisas mut sen kaveriks fb:ssa. ihmettelen. mut ei valia, se on vansterin melki paras kaveri. ja hei juu. hannah sano et sen mielesta ivanin kaytos nayttaa silta kun se olis kiinnostunu suomineidosta. noh, toivoa sopii. johan tassa jotain edistysta onkin odotettu melki 5kk. haha.

mut joo. nyt meen virnuileen jonnekki muualle. :>

happygirl kuittaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.