IRC-Galleria

...Pääni Pieni Pyörii...Maanantai 14.11.2005 01:29

Viikkot on menny hyvin sekavaksi, ei enää tiedä mitä vittua sitä ympäröivä maailma pitää sisälään. Heti kun luulee että kaikki on vihdoinkin hyvin, niin tuoli potkitaan jalkojen alta... Sitten taas lupaa hyvää, ja taas Tulee todelisuus ja vetää Kulmajärveä Turpaan... Ei Oo kivaa. Pallo ihan sekasin.

Perjantaina tein uuden alue valtauksen. Olin Päiväkodissa (ravinolassa) töissä. Kohta on käytynä kaikki kanta baarit läpi, Henkkari hintasta olutta suorastaan valuu kulmiksenv syliin.... Mikä vitun henkkari hinta saatana... Mitenköhän pääsis vielä Whiskyyn töihin?

Keikaliemassa Päikkärissä Oli Los Loistavuutta säkenöinyt Helsinki Ghetrto Bass patrol. Valitettavasti samaan aikaan Tulipalovaara järjeti voiton juhlansa pikku-Torressa jotan osallistujien määrä jäi sangen vähiseksi. Ylä osattomia Miehiä näin Kymen kunta kappaletta, Naisia ylä osatomissa en nähnyt yhtäkään...

Lauantai päivällä oli aikaistettu isän päivä lounas, Käytiin perheen kanssa Kiinalaisessa ravintolassa. Harastettiin hieman iso veljen kanssa apina rallia, äiti Häpesi.

Ilalla oli Iso veljen luona kinkerit. Syötiin pitsaa ja veetiin perseet. Meno oli tosi mukavaa vaikka välillä kävinkin pohjalla, mutta sitten jo yllä mainitu hyvyyden lupaus astui kehiin ja elämä hymyili hetken, en tiiä, voi olla että hymyilee vieläkin. Kaikki on tässä vaiheessa kuitenkin sen verran sekavaa että ei voi olla täysin varma mitä vittua tapahtuu. Pietään sormet ristissä eik je.

Tänään käytiin Kahtomassa Tim Burtonin Corpse Bride, Oli ihan kiva ja nätti pakkaus. Vituttaa tosin jo valmiiksi kahtoa niitä pikku jöötejä jotka alkaa Jackin siasta kantamaan Emilyn kuvia hihoissaan. Elämä tuon puoleisessa on paljon värikkäämpää kuin täällä eläväin maailmassa.

Patterien korjaaja ei tullutkaan vaikka lupasi, tulossa taas kylmä yö...

np. happy-go-lucky - Gloomy Afternoon

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.