IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

[Ei aihetta]Tiistai 05.12.2006 18:22

Sarvet korvissa kiristää ja särkee. mutta kaikki on sen arvoista...

Tupakka Lakko. Toinen Päivä...Maanantai 02.10.2006 05:53

Selvisin illan baarissa ilman kessua... pahimat taitaa olla mukamas edessä... vihaan silti edelleen kaikkia...

Tupakka Lakko. Ensimmäinen Päivä...Sunnuntai 01.10.2006 07:00

Vittu mä vihaan kaikkia dynamon asiakaita ja työ tovereita.
Tampere on mahtava kaupunki, Lilli on ihana Opas.

.Eipä siitä muuta. Aki Rumaan Pokeksi!

[Ei aihetta]Maanantai 24.07.2006 07:14

Isn’t it messed up how I’m just dying to be him

[Ei aihetta]Tiistai 18.07.2006 21:38

Miten voi olla että viiko toisensa jälkeen kun käy vuokraamassa leffoja niin koskaan ei ole se söpö leffan vuokraaja täti töissä...

Vittu...

huomenna palautukseen. sormet ristissä...
Miksi vitussa täytyy raahata Jatkoilta mukaan Jalka? siis teko...

...oli kyllä kivat jatkot ei siiinä mitn.. terveisiä osallistuneille.. low five tai midtown morjens...

Ilemmalla pieksin kolleegat Pokerissa... manimanimani...

Kirppari LöytöLauantai 18.03.2006 21:50

hah.. dynkyssä oli levy;vaate;krääsä kirppis... kävin kyönimässä löytöjä...

käteen jäi pari tiukkaa levyä (Quintecens vaIMITENVITUSSASEKIRJOITETAANSAATANAJUMAVITTU ja Nu Spirit Helsinki), Pari Nappia Ja komia Hives paita....

Seuraavaksi törkeessä Finreks humalassa Päiväkotiin humalaisia paapomaan...


Fakki.. ihan unhottu...

ostin kanssa vitun ruman pleksi lippiksen... aika rouhee... pitää varmaan ottaa mukaan pokeri iltoihin.. ni on sitten diileri lakki ja kaik.

Väkivalta ON RatkaisuKeskiviikko 16.11.2005 00:00


...Haluaisin jotain jota läimiä Nyrkeillä... Täytyis saada pistää jotain paskaksi... Joulu lahja listaan vaan...Katsotaan mitä se pukki tuo..

...Pääni Pieni Pyörii...Maanantai 14.11.2005 01:29

Viikkot on menny hyvin sekavaksi, ei enää tiedä mitä vittua sitä ympäröivä maailma pitää sisälään. Heti kun luulee että kaikki on vihdoinkin hyvin, niin tuoli potkitaan jalkojen alta... Sitten taas lupaa hyvää, ja taas Tulee todelisuus ja vetää Kulmajärveä Turpaan... Ei Oo kivaa. Pallo ihan sekasin.

Perjantaina tein uuden alue valtauksen. Olin Päiväkodissa (ravinolassa) töissä. Kohta on käytynä kaikki kanta baarit läpi, Henkkari hintasta olutta suorastaan valuu kulmiksenv syliin.... Mikä vitun henkkari hinta saatana... Mitenköhän pääsis vielä Whiskyyn töihin?

Keikaliemassa Päikkärissä Oli Los Loistavuutta säkenöinyt Helsinki Ghetrto Bass patrol. Valitettavasti samaan aikaan Tulipalovaara järjeti voiton juhlansa pikku-Torressa jotan osallistujien määrä jäi sangen vähiseksi. Ylä osattomia Miehiä näin Kymen kunta kappaletta, Naisia ylä osatomissa en nähnyt yhtäkään...

Lauantai päivällä oli aikaistettu isän päivä lounas, Käytiin perheen kanssa Kiinalaisessa ravintolassa. Harastettiin hieman iso veljen kanssa apina rallia, äiti Häpesi.

Ilalla oli Iso veljen luona kinkerit. Syötiin pitsaa ja veetiin perseet. Meno oli tosi mukavaa vaikka välillä kävinkin pohjalla, mutta sitten jo yllä mainitu hyvyyden lupaus astui kehiin ja elämä hymyili hetken, en tiiä, voi olla että hymyilee vieläkin. Kaikki on tässä vaiheessa kuitenkin sen verran sekavaa että ei voi olla täysin varma mitä vittua tapahtuu. Pietään sormet ristissä eik je.

Tänään käytiin Kahtomassa Tim Burtonin Corpse Bride, Oli ihan kiva ja nätti pakkaus. Vituttaa tosin jo valmiiksi kahtoa niitä pikku jöötejä jotka alkaa Jackin siasta kantamaan Emilyn kuvia hihoissaan. Elämä tuon puoleisessa on paljon värikkäämpää kuin täällä eläväin maailmassa.

Patterien korjaaja ei tullutkaan vaikka lupasi, tulossa taas kylmä yö...

np. happy-go-lucky - Gloomy Afternoon
« Uudemmat -