IRC-Galleria

amap

amap

Will you be here forever?

Ja heti perään!Perjantai 25.09.2009 02:37

Kerro 16'lle tärkeälle ihmiselle mielipiteesi heistä,
mm. sukulainen, poika/tyttöystävä, ystävä jne.
HUOM! Älä kerro nimeä, anna muiden arvata!!!

1. Muistin taas pitkästä aikaa, miten mielettömän ihana ihminen oikeastaan olet. Sussa on huonoja puolia, jotka saattavat joskus raivostuksen partaalle, mutta sitten avaat taas suusi ja naurat ja puhut ja aaaaaa tajuan, että olet aivan mahtava kaveri! Kiitän siis, että näin monien vuosien jälkeen olemme yhä yhteydessä: jos nyt oltaisiin taas aktiivisemmin?

2. Susta on paljastunut asioita, jonka vuoksi voin suoraan sanoa, etten pidä sinua enää ystävänäni. Eihän me koskaan mitään parhaita ystäviä olla oltukaan, mutta ennen oikeasti ajattelin, että sinulle voin kertoa kaiken, sinä olet samankaltainen ihminen kuin minäkin. No, väärässä olin, naamio ja valhe koko kuori oli. Onneksi emme ole enää tekemisissä, minun ei tarvitse mufrehtia muutostasi ja menettämistäsi.

3. Olet IHANA! Voisinko jopa sanoa, että paras ystäväni? Ihanaa, miten voin puhua kanssasi asioista, ja on ihana tajuta, miten paljon tunnet samoin kanssani. Ihmisellä täytyy olla edes yksi "hengenheimolainen". Ilman sua koulussa olisi masentavaa, ja musta on kivaa, että on joku, jonka kanssa jakaa koirat harrastuksena. Toivottavasti pidämme aktiivisesti yhteyttä sittenkin, kun koulu on ohi!

4. Arh! Sä olet niin mielenkiintoinen ihminen. Sun ajatuksesi ja koko olemuksesi kiehtoo mua, mikä on sinänsä huvittavaa. Onneksi tutustuin sinuun paremmin (tai ehkä onneksi annoit minulle mahdollisuuden, että voin ehkä olla ihan hyväkin tyyppi), sillä minun oli todettava, että olet hauska, rento ja mukava ihminen. Melko vähän olemme tekemisissä koulun ulkopuolella, mikä on aika sääli, koska olet minusta todella mukavaa seuraa!

5. Olisi ihana tietää, millainen ihminen oikein olet, kun ryhmän ja muiden ihmisten asettama paine ei litistä sua näkymättömäksi. Olethan sinä hauska, mutta minusta tuntuu kokoajan, ettet ole täysin oma itsesi.

6. ETTÄ SÄ OLET ÄRSYTTÄVÄ! Pieni kakara aikuisen naisen ruumiissa. Kun ensi kerran kohtasimme, pidin sinua vielä hauskana ja tilaa vievällä tavalla mukava henkilönä, mutta nyt tekisi mieli potkaista sinua. Olet niin masentava, halveksittava, kaikin puolin vastenmielinen. Nouse 13-vuotiaan käytöksestä aikuisuuteen, ja tee samalla muillekin kuin minulle palvelus. Kiitos!

7. Sä olet ihana, muttet niin ihana, kun aluksi kuvittelin. Olen tajunnut susta niin paljon asioita aina pyrkimyksistä syvimpään luonteeseen, etten enää tiedä, mitä ajatella sinusta. Tiedän, että olet ihana, mutta kannat niin monia piirteitä, joista en kestä ihmisessä. Lisäksi minusta tuntuu, ettet edes pidä minusta, mutta koska "rakastat kaikkia", rakastat myös minua. Ehkä minun pitäisi vähän aikaa pitää välimatkaa ja tunnustella, mikä on meininki. Minulla olisi mielettömästi sanottavaa sinulle, koska olen ajatellut sinua melko paljon lähiaikoina, mutta - valitettavasti - sanomiseni ei ole aina ihan sieltä mukavimmasta päästä..

8. Mitähän mä ajattelisin susta? :D Toisinaan tajuan, miten hauska tyyppi olet, ja kanssasi on mukava jutella, ja sitten toisena hetkenä otat mua päähän. Sun pitäisi luottaa ensinnäkin ystäviisi enemmän, ja osoittaa, että toivot heidän seuraansa enemmän. Toisaalta, sitten kun olet ystäviesi seurassa, sinun pitäisi huomioida heitä enemmän: rakkaasi kanssa ehdit kuitenkin hyvässä lykyssä olla koko elämäsi loppuun saakka.

9. .....äh. Ei hitto. Kun tutustuin sinuun, ajattelin: JES! IHANA IHMINEN! YSTÄVÄ! IHANAA! ...no. Niinhän siinä kuitenkin kävi, että nettituttu on aina nettituttu, ja nyt välit ovat viilentyneet. Aiemmin se oli sitä, että puhuttiin kaikesta, suorastaan odotettiin toisiamme, että voimme jutella yhdessä. Nyt olen lähinnä sinulle kylmä, koska en kestä sitä, että ensin ystävä katoaa ja sitten saapuukin vain puhuakseen omista pikku säädöistään. Olen pahoillani käytöksestäni.

10. Toinen samanlainen! Kauan kirjoittelimme toisillemme, vuoden? Pidin sinua ystävänä, vaikken koskaan ollut edes tavannut. Paskaa. Sinua ei selvästikään minun elämä kiinnosta. Ennen olit tukipilari, ihminen jolle purin mm. suhteisiini liittyvät asiat, mutta ei enää. Et edes koskaan halunnut tavata minua, vaikka sinulla oli säätöä ystäväni kanssa! Thanks a lot. Nykyisin lähinnä ärsytät, pääasiassa näiden asioiden seurauksena.

11. Harmi, ettei lapsuus ole ikuista. Ehkä meidänkin vaan oli tarkoitus kasvaa erillemme. Harmi ettet koskaan uskaltanut suoraan sanoa, mikä minussa on vikana, ettei minun ystäväni halua olla. Helpottaisi kummasti, kun tietäisi, miksi toinen kaikkoaa. Joka tapauksessa, hyvää loppuelämää, onneksi pääsit irti Sysmästä edes osittain muuttamalla Jyväskylään. Muistelen lapsuudentempauksia usein. Toivottavasti kuulet nämä asiat joskus jotenkin jotakin reittiä pitkin.

12. No, pitihän sinustakin iso kasvaa, valitettavasti. Jos vaan vähentäisit tuota juomista hieman, jooko? Vaikka isosisko tekee niin, ei sinun tarvitse olla joka päivä olut kädessä. Sitä viinaa voi vetää vähän terveellisemminkin, eli toisinsanoen harvemmin. Kokeile muumilimsaa joskus sidukan sijaan. :) Onneksi lapsina ei viinaa tunnettu!

13. Joskus aikanaan olit varaäitini, tukeni ja opettajani. Sinun ansiosta olen kehittynyt hevosasioissa räväkämpään suuntaan, ja sinä kehitit maastotaitojani. Harmi, että nuo mukavat yhteiselot ja maastolenkit ovat historiaa, mistä jäi jäljelle hauras, osittain jo puhki kulunut kuori. Emme pidä yhteyttä, ehkä syy on sekin, että ikäeromme on valtava, ja sinulla on suurta vastuuta. Sen sijaan kuitenkin, että kutsuisit minut tervehtimään vanhoja, rakkaita hevosystäviäni, rällästät ja juot ja pyydät minua tehtäviin, joihin tiedät, etten kykene. Toivottavasti olet kuitenkin onnellinen, ja hoidathan rakkaat hevosesi kunnolla niiden loppuun asti?

14. Olet opettanut minulle hirveästi koiramaailmasta, ja täytyy sanoa, että olet saanut minut hurahtamaan useaan koiralajiin. Senkin aivopesijä! Ihanaa kun tutustuin sinuun noin hyvin, pidän sinua mahtavana kaverina. Minusta tuntuu välillä, etten ole sinulle itsellesi niin hyvä ystävä - ennemminkin joku, joka sattuu juoruamaan koirista - mutta ei se haittaa niin kauan, kuin olen tervetullut kylään ja sinulla näyttää olevan ihan hauskaa minun seurassani. Vaikka sitten olisinkin kaveri, joka tulee lisävarusteena muiden ystävien mukana. Olet maailman paras admin :-)

15. Miten onnistuitkin kasvattamaan minusta tällaisen, kuin olen? Olet ihana, ja minulla on usein ikävä sinua. Vaikutat onnelliselta, toivottavasti oletkin. Rakastan sua, olet paras.

16. Senkin ihana, hassu, suloinen rakkaani. Olet minun Rakkauteni. Jokaisessa on huonot puolensa, siksi on sinussakin, mutta minä tiedän, että olet täydellinen minulle. Olen onnellinen kanssasi, ja toivon, haluan, että sinäkin olet kanssani. Saat minut loistamaan, ja vaikka synkkyys toisinaan valtaakin mieleni, sinä herätät iloisuuteni aina henkiin uudestaan. Luotan sinuun, olet tukeni, arvokkain asiani, ja rakastan sinua eniten maailmassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.