IRC-Galleria

angsta

angsta

Rakkauden lähettiläs

Koomaa töiaaä.Torstai 30.03.2006 14:03

Ulkona on +5 <3

Kävin rannin kanssa kattomassa Succubuksen. Oli aika hassu.

Kevätväsymystä...Sunnuntai 26.03.2006 11:47

Teatterityöpaja on huippu myöt kroppa tuli kipeeks ku piti keekoilla. Hirmu väsy kun olin koko viikon jonku 8-9 tuntia töissä ja sit vielä teatterityöpajaa eilen jä tänään n. 8 tuntia ja sen jälkeen vielä kaljalle juhlistamaan meiän ohjaajan synttäreitä. Oon niin väsyny, etten enää oikein saa nukuttuakaan. Tää liika valo tekee sairaaksi. Mitäs teille kuuluu?

Haastehässäkkä...Torstai 23.03.2006 12:46

"Siis joo, listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja lyriikoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse saat salaista ja kieroa mielihyvää/nautintoa siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän (7) henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat."
1. Paperisilppuri -toimistötyö on välillä niin rentouttavaa!
2.. Ratikan kirskunta yks aamu. Ihmiset näytti niin kärsiviltä että se oli huvittavaa ja piristi.
3. Verdin tuotanto. Toimii esim. jos katsoo väkivaltaelokuvia ja harjoittaa seksiä.
4. Eläkeläiset - Humppaneitsyt
5. David Bowie - Ziggy Stardust - tuli juuri radiosta. Rakastan!
6. Älymystö - oikeastaan koko tuotanto. Tämän bändin levynjulkkareilla tapasin hänet joka muutti elämäni.
7. Iszoloscope -se biisi, jossa lauletaan jotain "I want to kill" tms. Se on kiva.
En oo oikeestaan kuunnellu musiikkia, oon vaan ollu töissä ym.

En haasta ketään ku pitää mennä kuvattavaksi.

Aaaaaargggghhh!Perjantai 24.02.2006 20:18

Hajoo pää tän muuton, säädön jne kanssa.

Voi pömpeliTorstai 16.02.2006 12:24


Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta.

Päälläni on työkengät, henkan ja maukan lastenosastolta ostettu musta villatakki, musta, korkeakauluksinen lyhythihainen paita, mustat reisitaskuhousut ja sukat.
Haastan: en ketään kun en jaksa ja pitää tehdä töitä.

HaasetehässäkkäTorstai 16.02.2006 12:21

Haastehässäkkä.

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Rakastan peileille irvistelyä esim. hisseissä.

2. Kaikkeen typerään vastaukseni on yleensä: "Sweet!"

3. Vääntelen omia versioitani sanoista. Mike-Suomi-Mike-sanakirjaa esim. sanoista "kananmuneja", "selä" ja "pakanoidi".

4. Jos joku jättää esim. kaapin oven auki, minun on pakko laittaa se kiinni. Jos jätän sen itse auki, se voi olla auki vaikka lopun ikääni.

5. Hirveä pusu-, kosketus- ja haliaddiktio.

Nyt mun täytyy haastaa ne viisi. Tässäpä tämä lista on:

En haasta ketään koska mieluummin irkkaan.

Huomenta!Tiistai 07.02.2006 08:42

En saa nukuttua lappeen Rannassa. Tai nukuin mie 6 tuntia, mut aika ahistavaahan tää on. Siivosin eilen Tupsan kanssa häkkivarastoa 2,5 h. Naureskelin, et heitin isäni roskikseen. Sieltä löyty kaikkee tosi outoa kamaa.

Sit en tajua, mitä sääntöjen vastaista tässä kuvassa on? Eikö naama näy riittävästi? Onko kuva liian vanha, jos se on vuoden vanha? Angsta

Vai eikö pakana saa poseerata isänsä haudan vieressä koska kuvassa on myös kristillinen symboli? Loukkaako se kristittyjä? Aika pieni hinta tuon hautakiven kaiverrutuksesta yks kuva ;) Vai pitääkö kuolleilta hankkia lupa, että niiden nimiä saa käyttää? Eikö tyypit saa poseerata vanhempiensakin kanssa?

HöhöMaanantai 30.01.2006 14:36

Teen ennakkotehtävää, jonka nimeksi tulee "Elämä on kivaa". ja miun beibe yrittää nörtittää mua. Eka kokeilu freehandilla ja se tätsy, jolle teen tota prokkista, sano "Se oli aika veikee" :D

UniMaanantai 23.01.2006 06:34

Näin hassun unen.

Toinen velipuoleni ja hänen vaimonsa (ne, joiden kanssa en juuri ole tekemisissä) olivat juttelemassa kanssani. Äitini ei ollut vielä kuollut. Kyse oli jostain tavaroista (Tepan ja miun) ja sanoin et jos ne haluu, et Tepa kuolee äkkiä, ni työntäkööt sen vanhainkotiin ku se ei haluu. Sit mie sanoin, et mie en haluis et se kuolis ihan vielä (tää kai tapahtu joskus aikasemmin ja mie en ollu kai edes halvaantunu siinä unessa, uni oli hemmetin selkeä ja miun velipuoli ja sen muijja oli aikas kamalia).

Nooh, sit oli puhe jostain kamoista tosiaan ja ne ei halunnu tehä niin kuin mie halusin. Eihän ne ikinä. Ne oli just sellasii marttyyreita ja ne sai miut tosi myrkylliseksi. Sit ne kysy, et oonko säästäny rahaa tyyliin sitä varten, et Tepa saadaan vanhainkotiin ja et saan perintöverot ym. maksettuu. Sanoin, ettei miun tarvii. Sanoin, et vaikka kuolisin täysin rahattomana, mua rakastettais ja annoin ymmärtää, että niitä ei :D Ja sanoin, ettei Tepa haluu vanhainkotiin, koska se on ite esim. ollu sellasessa ankeudessa töissä. Nooh, sanoin sit et teen testamentin, ettei ne pasket saa mitään. Sit me kysy, et mille testamenttaan, ni sanoin, et jollekin kivalle asialle niinku esim. jollekin vammaisjärjestölle (tai säätiölle) tai taiteen tekemiselle ja sit miun kolmelle pikkutytölle jätän jotain. Ne oli tosi tyrmistyneitä.

Toi oli tosi elävä uni. Mie inhoon rahanahneutta. Ja miulla oli yöllä ruumiinlänpö 35,1. Palelee vieläkin, mut peiton alla möllöttäminen auttoi vähän. Keitän just kahvia ja syön jotain. Lähden Helsinkiin tänään. Tää miun velipuolen vaimo on dissannu mua about aina. Se oli mm. sanonu Tepalle ku olin n. 19 v. (Tepa kerto) et "Miiallahan on tuhansia markkoja rahaa ja se on vaan siun rahojen perässä" tms. Siistii. Vittu mikä muijja. Eli perunkirjoituksista tulee riemukkaat. Toinen velipuoleni (tämä, joka on miun kahen suosikkipikkutytön isä) on kyl luotettava ja kiva ja auttoi miuta eilen raivaamaan Tepan häkkivarastoa pakkasessa.

Niin, ja tää miun paskenpi velipuoli ja sen muijja ei juuri kommunikoinu miun kanssa mutsin monttubileissä. Kysyin siltä velipuolelta että "Eero, onko tuo sinun poikasi?" koska näin sen viimeeks kun olin 17 v. ja samaisella reissulla Tappelin sen muijjan kanssa (ainoo, jonka kanssa on ollu nyrkkitappelu, se oli kännissä, mie en) ja sit Eero vastas, että "joo" ja sit vilkutin sille pojalle ja sanoin "Hei" eikä se sanonu mitään. Se poika on jotain 25 v. ja näyttää semmoselta onnettomalta nörtiltä. En sit tiiä, millanen se oikeesti on. Lähetin sille joskus kesällä sähköpostia, mut ei se vastannu.

Taaskaan en ymmärrä ihmisiä.

Palelee.

EnnustustaSunnuntai 22.01.2006 13:29

[10:00] * Joins: JonVonRox (JonVonRox@a81-197-24-223.elisa-laajakaista.fi)
[11:31] <Angsta> !ennustus
[11:31] * gluebot shuffles the cards and deals three cards before Angsta...
[11:31] * gluebot says: Past's card is 'Three of Swords', it means 'Broken heart. End of a love. Seperation, divorce.'
[11:31] * gluebot says: Present's card is 'Ace of Swords', it means 'The power to love or hate strongly. To win an event.'
[11:31] * gluebot says: Future's card is 'Three of Cups', it means 'Could mean three involved in a relationship. A partner is unfaithfull.'
[11:31] * gluebot says: Key features are 'Loss, pain, conflict, sorrow.', 'Victory, success, power, positive.', 'Celebration, happy, social.'