IRC-Galleria

iltaaTiistai 10.10.2006 02:32

On ollut vähän väsynyt olo koko päivän :/ Nuti herätti taas yöllä monta kertaa ja viimeisellä kerralla tuntokarvat meni mun nenään niin, että kutitti ihan perhanasti. Mutta ei pienelle kehräävälle kasalle voi olla vihanen <3 Heräsin kasilta ja menin ysiltä kouluun, missä meillä oli PBL-istunto. esiteltiin jokaisen ryhmän essee, keskusteltiin ja suunniteltiin jatkoa..sitten oli yksi niin tylsä ja turha atk-tunti ettei mitään järkeä. Ai niin joo, ja kävin sovittamassa haalareita, jotka me toivottavasti saadaan PIAN!!

Nyt olen sitten vaan nukkunut, lukenut vähän ja nukkunut taas. Niin ja syönyt. Sain luettua didaktiikkaa jopa 70 sivua, mutta valitettavasti se taitaa olla jotain 0.5% koko koealueesta :|(meinasin jo olla ylpeä itsestäni)

Nyt odottelen jo ensi viikon sitsejä, jotka pidetään Onnelassa :P Hienot vaatteet, juomalauluja, ruokaa, snapseja ja muuta sikailua..kuulostaa pelottavan paljon viimevuotisilta työpaikan pikkujouluilta Turun linnassa :D Mutta siis sivistynyt akateeminen pöytäjuhlahan on kyseessä ;D Huomenna täytynee hommata lippu..

eipä tässä kummempia, hyvät yöt!

-anna-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.