IRC-Galleria

Ei hyväPerjantai 02.03.2007 00:23

Tänään oli meidän aikän kurssin "lopputyö" ja ihan hyvinhän se meni vaikka konflikteja oli enemmän kuin tarpeeksi. ei voi aina ymmärtää aikuisten ihmisten lapsellisuutta, mutta tuolla lafkassa, jos missä, siihen pitää ilmeisesti tottua. Mun mielestä siinä vaiheessa pitää aikuistua (ja mielellään nopeasti) kun yrittää nöyryyttää yhtä (tai kahta) ihmistä koko ryhmän edessä. No, ehkä se kertoo ko. ihmisestä/ ihmisistä aika paljon.

Oon yrittänyt lukea huomiseen tenttiin luentomonisteita, kun ei oo kirjaa...Janne yritti käydä tänään metsästämässä kirjaa mulle mutta ei onnistunut. sen nyt tietää miten huominen tentti tulee menemään, jos satun sinne menemään (runo *hih*) Viime vuonna ilmeisesti puolet sillosista ekaluokkalaisista oli reputtanut tämän tentin, ja nyt alkaa vähän usko horjua että miksi minä pääsisin läpi ilman kirjan avaamista :D heeeelposti heeeelposti x)

Odotan niin huomista (tentin jälkeistä aikaa) kun alan valmistelemaan synttäribibbaloita ja mennään peli-iltaan..<3 ja lauantaina sitten Marian kanssa naisday-messuille heti aamusta <3
kiva olla messuilla joskus yleisönäkin eikä aina vaan töissä ;)

Nyt meen kertaileen niitä säälittäviä lappusia vielä ja sit tutimaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.